Dominique Van Malder en Joris Hessels.
Volledig scherm
PREMIUM
Dominique Van Malder en Joris Hessels. © SBS

Joris Hessels en Dominique Van Malder helpen asielhondjes aan baasjes: “Coup de foudre met een Husky”

TVAls matchmakers. Zo zag u Joris Hessels en Dominique Van Malder nog niet. In ‘Viervoeters’ organiseren ze blind dates tussen mens en hond. “Ik was geen hondenmens, maar nu kan ik er niet meer cynisch over zijn”, zegt de ene. Terwijl de andere na de opnames nét geen asielhond mee naar huis nam. “Een tip: je hebt de 'klik’ vaker als je een hond op zíjn tempo naar jou laat komen.”

1 reactie

 • Lucas Vissers

  1 maand geleden
  Amaai ! Is dat een schoon programma zeg ! Wat gaan ze nog allemaal uitvinden ?
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Zij gaan de strijd aan in ‘BV Darts’: “Ik dacht het snel te leren, maar dat viel lelijk tegen”
  Play
  TV

  Zij gaan de strijd aan in ‘BV Darts’: “Ik dacht het snel te leren, maar dat viel lelijk tegen”

  Het was decennialang enkel een Engelse kroegensport. Maar sinds 'Dancing Dimi' een plaats aan de top afdwong, is darts hot in Vlaanderen. Enter 'BV Darts' op VTM 2. Negen bekende Vlamingen hebben zich in het grootste geheim maandenlang voorbereid. Ze kregen ook een roepnaam, kozen een strijdlied en werden vereeuwigd op een 'dartsschild'. Maak kennis met onder andere The Engine, The White Walker, G.I. Jinnih en Dart Vader.