Lien en Joren tijdens hun beslissingsmoment.
Volledig scherm
Lien en Joren tijdens hun beslissingsmoment. © VTM

Joren, Lien, Dziubi en Brecht hebben beslist in ‘Blind getrouwd’: “Ik weet nog altijd niet goed wie er voor mij staat”

TVHet experiment voor Dziubi, Brecht, Joren en Lien is ten einde. Zes weken na hun jawoord beslisten de twee duo’s of ze met elkaar verder gaan of niet. Het werd een emotionele ja bij Brecht en Dziubi, een respectvolle neen bij Lien en Joren. Die laatste blijft vooral met een hoop vragen achter. “Het was telkens raden hoe je je voelde.”

 1. ‘The Masked Singer’-presentator Jens Dendoncker: “Vrouwen die zich aan mijn voeten werpen? Ik merk daar niks van”
  PREMIUM
  TV

  ‘The Masked Sin­ger’-presenta­tor Jens Dendoncker: “Vrouwen die zich aan mijn voeten werpen? Ik merk daar niks van”

  “Mentaal blijf ik een zekere kwetsbaarheid hebben. Maar als het goed gaat, weet ik: geniet ervan, hou het vast.” Jens Dendoncker (32), die vanaf vrijdag het derde seizoen van ‘The Masked Singer’ in goede banen mag leiden, blijft waakzaam na zijn burn-out en depressies, maar stáát er weer helemaal. Speciaal voor ‘Dag Allemaal’ fileert hij de figuurtjes en vertelt hij hoeveel hij met hen gemeen heeft. “Ik herken mezelf in Tovenaar, ik draag ook een zware last met me mee.”
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 3. INTERVIEW. Jana en Christiaan over hun ‘intieme’ uitspraken in ‘Blind Getrouwd’: “Ik was veel te hard, besef ik nu”
  PREMIUM
  TV

  INTERVIEW. Jana en Christiaan over hun ‘intieme’ uitspraken in ‘Blind Getrouwd’: “Ik was veel te hard, besef ik nu”

  Expliciet en onomwonden, maar ook moedig, vertederend en grappig. De manier op Jana De Bosscher (29) en Christiaan Graulus (28) in ‘Blind getrouwd’ uitweidden over hun seksleven is zelden gezien. Toch zou Jana het de volgende keer anders aanpakken. “Ik oordeelde te snel, heb te veel dingen op een hoop gegooid”, vertelt ze. Kop van jut Christiaan kan de uitspraken van zijn vrouw best plaatsen. “Ik ben fier dat we tonen dat alles bespreekbaar is.”
 1. Joren uit ‘Blind getrouwd’ neemt het op voor zijn belaagde bruid: “Lien heeft dit niet verdiend”
  PREMIUM
  TV

  Joren uit ‘Blind getrouwd’ neemt het op voor zijn belaagde bruid: “Lien heeft dit niet verdiend”

  Nee, Joren (36) en Lien (30) rijgen de romantische hoogtepunten niet aan elkaar in ‘Blind getrouwd’. Vooral de schuld van de bruid, vindt de meelevende kijker na een pijnlijk incident op huwelijksreis. Maar Joren springt in de bres voor zijn echtgenote, en slaat mea culpa. “Nu ik het terugzie... Ik vind mezelf daar ook heel irritant", vertelt Joren aan ‘Dag Allemaal’. “Vlinders in de buik zijn trouwens niet verplicht, hé.”
 2. Verwarring bij Christiaan nadat Jana een “ruigere man” in bed wil: “Moet ik haar pyjama kapot trekken ofzo?”
  TV

  Verwarring bij Christiaan nadat Jana een “ruigere man” in bed wil: “Moet ik haar pyjama kapot trekken ofzo?”

  Het klikt, maar tussen de lakens is het nog zoeken. Nadat Jana (29) en Christiaan (28) eerder hun eerste avontuurtje beleefden, wordt duidelijk dat ze daar heel verschillende dingen van verwachten. “Ik zoek een ruige man in bed”, aldus Jana, die haar man doet twijfelen aan zichzelf. “Te mager, te rustig, niet speels genoeg... Het is confronterend.” Tegelijkertijd beleefde ook Florence een moeilijk moment over haar uiterlijk.