Jesse en Liza
Volledig scherm
PREMIUM
Jesse en Liza © VRT

Jongeren geven zich bloot in ‘First Dates Teens’: “Geen enkele originele openingszin, maar ze wisten wel te ontroeren”

TVEr was al het bijzonder geslaagde ‘First Dates’ voor volwassenen, en vanaf vandaag lanceert Eén - speciaal voor De Warmste Week - ook een tienerversie. Zonder gastheer Patrick of straffe gin-tonics, maar net zo hartverwarmend als z’n grote broer. “Heel wat jongeren hebben nog nooit een afspraakje gehad op restaurant. Dat brengt grote emoties met zich mee”, klink het bij de productie. Wij namen een kijkje achter de schermen en stelden vast dat daten - ongeacht de leeftijd - inderdaad altijd een beetje sterven is.

1 reactie

 • piet devlieger

  5 maanden geleden
  Daten is zoals heel veel dingen in het leven altijd wel min of meer een gok en soms ongemakkelijk maar daar moet je door - en dat geldt voor iedereen. En niet te vergeten dat je ook nog wat geluk en geduld moet hebben. Vriendelijk zijn, aandacht geven aan diegene met wie je op date gaat, luisteren en echte interesse tonen (en niet voortdurend over jezelf praten) en daarbij nog een gevoel voor humor en relativering brengt je al een heel eind ver.
 1. ‘Huis gemaakt’ krijgt grote finaleweek met vier afleveringen op rij
  TV
  2

  ‘Huis gemaakt’ krijgt grote finaleweek met vier afleverin­gen op rij

  Het VTM-verbouwprogramma ‘Huis gemaakt’ raast richting finale. Volgende week woensdag weten we wie van de koppels de sleutels van hun eigen droomhuis in ontvangst neemt. Om de laatste emoties op de voet te kunnen volgen, pakt VTM voor het eerst uit met een finaleweek van ‘Huis gemaakt’, met wel vier afleveringen op rij, van maandag tot en met donderdag, telkens omstreeks 20.35 uur, onmiddellijk na afloop van ‘Familie’.