VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Johny Voners schittert postuum in ‘Ge Hadt Erbij Moeten Zijn’: “Hij was de ster van de set. Maar zonder sterallures”

TVZelfs na zijn dood blijft Johny Voners schitteren als acteur. In de laatste aflevering van 'Ge hadt erbij moeten zijn' duikt hij vanavond op als Mexicaanse restaurantbaas. "Johny was dé ster op de set, maar zonder sterallures", blikt collega Sven De Ridder terug. "Hij deed ons de hele tijd lachen."

0 reacties

 1. RECENSIE. ‘War Junkies’: “Grappa, seks en af en toe een feestje. Ook dat kan (en mag) oorlogsjournalistiek zijn”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘War Junkies’: “Grappa, seks en af en toe een feestje. Ook dat kan (en mag) oorlogs­jour­na­lis­tiek zijn”

  De voorbije tien jaar werden wereldwijd meer dan duizend oorlogsjournalisten vermoord. In de Streamz Original ‘War Junkies’ kunnen zeven verslaggevers van eigen bodem hun oorlogsverhalen gelukkig zelf nog navertellen. Ze praten met een lach en een krop over de opofferingen, de tragedies, de vriendschappen, maar ook over de romances die sommigen onder hen in deze uitzichtloze brandhaarden beleven. “Luide knallen, trillende ruiten, dan wil je dat er iemand naast je ligt”, klinkt het als in een stationsroman. Of u ooit nog op dezelfde manier naar een oorlogsreporter zult kunnen kijken? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 1. PORTRET. Johny Voners (1945-2020): de man die van dagschotels cultureel erfgoed maakte
  PREMIUM
  Showbizz

  PORTRET. Johny Voners (1945-2020): de man die van dagscho­tels cultureel erfgoed maakte

  Hij debuteerde op tv in het legendarische 'Axel Nort', was een begenadigd uitvoerder van de chansons van Charles Aznavour en stond bekend als een gesloten, maar minzame man. Maar wie Johny Voners zegt, denkt toch vooral aan Xavier Waterslaeghers, de doelman van 'F.C. De Kampioenen' die meer 'dagschotels' dronk dan dat hij ballen stopte. De acteur overleed gisterenmiddag in intieme kring. Hij werd 74 jaar.