Elke Van Mello 426 dames
Volledig scherm
Elke Van Mello 426 dames © fiona

Joe-dj speelt mee in 'Familie'

TVElke Van Mello, bekend van radiozender Joe en het VIER-programma 'Auwch_', maakt eind volgende maand haar opwachting in de VTM-soap 'Familie'. De presentatrice en actrice kruipt in de huid van Inge.

3 reacties

 • Guido Goyvaerts

  5 jaar geleden
  Daar moet je fier op zijn
 • Erik Van Duytekom

  5 jaar geleden
  Elke is een topper !
 • Rudy De bakker

  5 jaar geleden
  Niet doen, denk aan je reputatie !!
 1. Ninalotte Roose na ‘2DEZIT’ nu in ‘Familie’: “Geen spijt van seksscènes, maar dit keer ga ik mijn grenzen beter bewaken”
  PREMIUM
  TV

  Ninalotte Roose na ‘2DEZIT’ nu in ‘Familie’: “Geen spijt van seksscènes, maar dit keer ga ik mijn grenzen beter bewaken”

  Gisteravond deed de mysterieuze Aurelie haar intrede in ‘Familie’. Een rol gespeeld door internationaal fotomodel Ninalotte Roose, die eerder ook al te zien was in jongerenreeks ‘2DEZIT’. Daarin had Ninalotte heel wat stomende seksscènes. “Ik dacht dat ik die intieme scènes wel zou aankunnen, maar dat bleek toch niet zo vanzelfsprekend”, vertelt ze in een openhartig gesprek. Voor het eerst spreekt ze ook over haar recente liefdesbreuk met ‘#LikeMe’-acteur Maksim Stojanac. “Nee, het lag niet aan onze te drukke agenda’s.”
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.