VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Jo Hens gaat uit de kleren voor sexting-verhaal in ‘Familie’: “Met mijn bekende kop moet ik extra voorzichtig zijn”

TVIn ‘Familie’ werkt Niko zich serieus in de nesten. Het personage van Jo Hens liet zich iets te enthousiast meeslepen in het flirterige sms-verkeer met zijn collega Lucy en deelt seksueel getinte selfies met haar. Dat had hij beter niet gedaan, zo wordt de volgende weken duidelijk in de VTM-soap. Een gedurfde keuze, die doet denken aan de zaak-Eveline. Producer Wim Feyaerts en acteur Jo Hens lichten de verhaallijn toe. “Hoe kan Niko zoiets doen, terwijl hij een vrouw heeft die hij doodgraag ziet?”

6 reacties

 • Maurice Van der Leene

  1 jaar geleden
  Dat is de nagel op de kop dat is het nieuwe normale liegen/bedriegen/vreemdgaan en dan lekker thuis komen en doen of er niets aan de hand is en is het van dag schatje ik hou ziels veel van jou terwijl de man of vrouw in kwestie al ergens anders al eens een toerke heeft gedaan. Als je vanavond thuis komt neem dan eens de proef op de som en vraag eens aan je man of vrouw mag ik eens in je mesenger kijken je moet hun reacties eens zien Dan is het van ja als je mij niet vertrouwd ga ik weg ! Dus
 • Raymond Dederen-STRAVEN

  1 jaar geleden
  Als jullie niet akkoord zijn draai de koop om en laat andere mensen gerust kijken.
 • Joan Lute

  1 jaar geleden
  Spijtig dat stabiele monogame relaties zo weinig in beeld gebracht worden terwijl dat het mooiste is wat mensen elkaar kunnen geven. Het is precies of bedrog en overspel de norm is om erbij te horen in deze tijden. Zijn wij blij dan nog uit het goede hout gesneden te zijn en voor altijd als gehuwde mannen door het leven zullen gaan '
 • Anita Finoulst

  1 jaar geleden
  Stop gewoon met familie, hebben ze nog altijd niet door mensen dit gaan nadoen! Weer meer ellende voor de gewone mens . Dank u familie! !
 • tony decabooter

  1 jaar geleden
  Waar zijn we mee bezig ,zijn dit de snel veranderde tijden ,amai .
 1. Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?
  Jobat

  Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?

  De vacaturegraad van interimjobs blijft een pak hoger dan die van vaste banen. Er zijn in ons land dan ook voortdurend tienduizenden vacatures voor jobs als uitzendkracht. Dat blijkt uit recente cijfers van Statbel. Waar vind je de meeste vacatures op interimbasis? Verdien je als uitzendkracht meer dan als vaste medewerker? En wat zijn de voor- en nadelen van zo’n tewerkstelling als interim? Jobat.be zet het voor je op een rij.
 2. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”
 3. GEZIEN? ‘Dagen zonder broer’: “De eerlijkheid van Jeroen Meus zorgt nu al voor de meest pakkende tv van ‘t jaar”
  PREMIUM
  TV
  7

  GEZIEN? ‘Dagen zonder broer’: “De eerlijk­heid van Jeroen Meus zorgt nu al voor de meest pakkende tv van ‘t jaar”

  In de driedelige Eén-reeks ‘Dagen zonder broer’ onderzoekt Jeroen Meus (44) hoe hij moet omgaan met het verlies van z’n broer Wim, die eind 2021 stierf aan kanker. De tv-kok lucht z'n hart zonder gêne en gaat ook te rade bij rouwgenoten, die net als hem een zware mentale klap kregen. Aan emotie geen gebrek dus, maar kwam alles ook oprecht en integer over op tv? En was het eindresultaat niet te zwaarmoedig? De 91-jarige Maria zorgde in de eerste aflevering alvast voor een glimlach. “Ik zou graag nog eens een koe melken.”
 4. Exclusief! Onze man was op de mysterieuze ‘The Masked Singer’-reveal party: “Echt alles is in thema”
  Play
  Showbits
  1

  Onze man was op de mysterieu­ze ‘The Masked Sin­ger’-reveal party: “Echt alles is in thema”

  Een honderdtal genodigden konden gisteren live kennismaken met drie gloednieuwe ‘The Masked Singer’-figuren. Ook ‘Soaperstar’, ‘Groot Licht’ en ‘Champignon’ zullen op 3 februari aantreden in het derde seizoen van Vlaanderens populairste wedstrijd. Onze reporter was bij de exclusieve ‘reveal party’ en kon de drie pakken als één van de eersten bewonderen.