VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Jo Hens gaat uit de kleren voor sexting-verhaal in ‘Familie’: “Met mijn bekende kop moet ik extra voorzichtig zijn”

TVIn ‘Familie’ werkt Niko zich serieus in de nesten. Het personage van Jo Hens liet zich iets te enthousiast meeslepen in het flirterige sms-verkeer met zijn collega Lucy en deelt seksueel getinte selfies met haar. Dat had hij beter niet gedaan, zo wordt de volgende weken duidelijk in de VTM-soap. Een gedurfde keuze, die doet denken aan de zaak-Eveline. Producer Wim Feyaerts en acteur Jo Hens lichten de verhaallijn toe. “Hoe kan Niko zoiets doen, terwijl hij een vrouw heeft die hij doodgraag ziet?”

6 reacties

 • Maurice Van der Leene

  3 maanden geleden
  Dat is de nagel op de kop dat is het nieuwe normale liegen/bedriegen/vreemdgaan en dan lekker thuis komen en doen of er niets aan de hand is en is het van dag schatje ik hou ziels veel van jou terwijl de man of vrouw in kwestie al ergens anders al eens een toerke heeft gedaan. Als je vanavond thuis komt neem dan eens de proef op de som en vraag eens aan je man of vrouw mag ik eens in je mesenger kijken je moet hun reacties eens zien Dan is het van ja als je mij niet vertrouwd ga ik weg ! Dus
 • Raymond Dederen

  3 maanden geleden
  Als jullie niet akkoord zijn draai de koop om en laat andere mensen gerust kijken.
 • Joan Lute

  3 maanden geleden
  Spijtig dat stabiele monogame relaties zo weinig in beeld gebracht worden terwijl dat het mooiste is wat mensen elkaar kunnen geven. Het is precies of bedrog en overspel de norm is om erbij te horen in deze tijden. Zijn wij blij dan nog uit het goede hout gesneden te zijn en voor altijd als gehuwde mannen door het leven zullen gaan '
 • Anita Finoulst

  3 maanden geleden
  Stop gewoon met familie, hebben ze nog altijd niet door mensen dit gaan nadoen! Weer meer ellende voor de gewone mens . Dank u familie! !
 • tony decabooter

  3 maanden geleden
  Waar zijn we mee bezig ,zijn dit de snel veranderde tijden ,amai .
 1. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 1. Werkt Jeroen Rietbergen aan ‘seksverslaving’ in deze Amerikaanse ranch? KLM doet onderzoek na uitlekken van vluchtgegevens
  Play
  Showbizz

  Werkt Jeroen Rietbergen aan ‘seksver­sla­ving’ in Amerika? KLM doet onderzoek na uitlekken vluchtgege­vens

  Luchtvaartmaatschappij KLM gaat intern onderzoeken hoe vluchtgegevens van de in opspraak geraakte Jeroen Rietbergen (50) hebben kunnen uitlekken naar roddelkanalen op sociale media. Dat meldt het bedrijf op Twitter. Volgens die zogenaamde juice channels zou Rietbergen verblijven bij The Ranch in Tennessee, een gespecialiseerde kliniek waar men onder meer behandeld kan worden voor een seksverslaving.