Jess Smith - Baby Teletubbies
Volledig scherm
Jess Smith - Baby Teletubbies © Instagram/BBC

Jess Smith is het lachend zonnetje uit ‘De Teletubbies’: “Ik werd gecast in het ziekenhuis”

TVInmiddels 25 jaar geleden werd Jess Smith niet lang na haar geboorte gecast als het zonnetje in ‘De Teletubbies’. Al snel werd ze een kindertelevisie-icoon, wiens aanstekelijke glimlach het licht liet schijnen op Tinky-Winky, Dipsy, Laa Laa en Po in Tubby-land. Maar ondanks het grote succes als lachende zon, ging de carrière van Smith toch een andere kant uit.

 1. Jan Kooijman en Elodie Gabias acteren in nieuwe Streamz-reeks 'Onderhuids'
  Showbits

  Jan Kooijman en Elodie Gabias acteren in nieuwe Streamz-reeks 'Onderhuids'

  Binnenkort kijk je op Streamz naar de nieuwe fictiereeks ‘Onderhuids’. Volgens de acteurs zelf een ‘dramedie’ over het doen en laten van een groep plastische chirurgen. Naast een ervaren hoofdcast (met Jan Kooijman en Idalie Samad), zien we ook enkele nieuwe onervaren acteurs, zoals socialmediafenomeen Elodie Gabias. “Nog elke dag vraag ik me af wat ik op deze set doe”, verklapt ze aan Showbits-reporter Senne.
 2. Het wordt Alex Agnew te veel in ‘James The Musical’: “Voor mijn vader was ik één grote ontgoocheling: ik deugde nergens voor”
  PREMIUM
  TV

  Het wordt Alex Agnew te veel in ‘James The Musical’: “Voor mijn vader was ik één grote ontgooche­ling: ik deugde nergens voor”

  De grootste ‘fear factor’ van Alex Agnew (50)? “Een musical over mijn leven”, zegt hij vanavond aan het begin van zíjn ‘James De Musical’. Daarin krijgen we een totaal andere kant van de stoere stand-upcomedian te zien. De ruwe bolster werd gepest op school en had een complexe relatie met zijn oerstrenge Britse vader. Het zorgt tot driemaal toe voor tranen. “In Engeland had ik een halfbroer en twee halfzussen. Díé zoon vond hij geslaagd.”