Jeroen Verdick en Jens Dendoncker
Volledig scherm
PREMIUM
Jeroen Verdick en Jens Dendoncker © VTM

Jeroen Verdick, meer dan zomaar de sidekick in ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen’: “Als het even niet ging, was Jens daar heel eerlijk over”

TVVan “irritantste voice-over van de voorbije decennia” tot populaire sidekick in ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ Na een ietwat geflopte passage als ‘Love Island’-stem is Jeroen Verdick (31) terug op het scherm. Deze keer aan de zijde van boezemvriend Jens Dendoncker, die langzaam maar zeker rechtkrabbelt na een stevige mentale dip. “Ik zorgde dat ik al zijn teksten kende, zodat ik kon overnemen als het nodig was.”

3 reacties

 • Geert Dierick

  1 maand geleden
  Zalig om hen bezig te zien
 • Hilde Vervoort

  1 maand geleden
  De Jeroen doet dat keigoed 👍👍👍
 • Tuur schiepers

  1 maand geleden
  Ziet er een toffe gast uit. Hopelijk zien we hem meer.
 1. Prinses Delphine moet ‘Dancing with the Stars’ verlaten: “Ik vind het zeker niet oneervol”
  Play
  TV
  4

  Prinses Delphine moet ‘Dancing with the Stars’ verlaten: “Ik vind het zeker niet oneervol”

  De derde liveshow van het derde seizoen van ‘Dancing with the Stars’ leverde enkele geslaagde (en minder geslaagde) choreografieën op van onze BV’s. In deze ‘Friens and Family’-aflevering liet Nina Derwael - aan de zijde van haar oma - opnieuw zien dat ze hors catégorie is, en ook seksuologe Lotte Vanwezemael wist, samen met haar BFF Melanie, de jury (eindelijk) te verbazen. Dankzij een heuse ‘slut drop’, jawel. Prinses Delphine en TikTok-ster Jonatan Medart verging het minder goed: zij bungelden - na het jurycommentaar en de jive-marathon - onderaan. Dat bleek voor de prinses - nadat ook het publiek gestemd had - een kloof die niet meer te dichten viel. Delphine van Saksen-Coburg moest als derde - na Olympiër Pieter Timmers en zanger Metejoor - de dansarena verlaten.
 2. “The Masked Singer” is terug: bekijk hier de vijf hoogtepunten uit de eerste aflevering
  Play

  “The Masked Singer” is terug: bekijk hier de vijf hoogtepun­ten uit de eerste aflevering

  Het tweede seizoen van The Masked Singer is van start gegaan. In totaal strijden acht figuren om in de wedstrijd te blijven en vooral niet ontmaskerd te worden. Onder meer Papegaai, Ridder en Edelhert gaven een eerste optreden en ook drie tips om de jury op het juiste - of net het slechte - spoor te zetten. Opvallend is ook dat er voor het eerst een duo meedoet aan het programma: de Robots. Roos moest als eerste de wedstrijd verlaten en het was al meteen een grote verrassing: niemand minder dan toptennisspeelster Yanina Wickmayer zat in het pak. Dit zijn de vijf hoogtepunten uit de eerste aflevering van The Masked Singer.