Jeroen Meus maakte al 'deel uit van het meubilair' van het populaire quizprogramma.
Volledig scherm
Jeroen Meus maakte al 'deel uit van het meubilair' van het populaire quizprogramma. © VRT/Fotomontage HLN

Jeroen Meus gaat ‘Twee tot de zesde macht' presenteren

Goed nieuws voor haast 1,2 miljoen kijkers die trouwe fan waren van de prima Eén-quiz ‘Twee tot de Zesde Macht’. Het zondagavondprogramma krijgt een vervolg. Op Eén. Zonder Bart De Pauw, maar wel met Jeroen Meus als diens opmerkelijke opvolger. De VRT plant het vervolg van de quiz ten vroegste voor volgend voorjaar.

153 reacties

 • Anne Geerts

  5 jaar geleden
  Toch verschrikkelijk hoe mensen iemand anders geen kans wil geven. Ze breken hem nog liever af tot op de grond dan het een beetje af te wachten. Verzuurde mensen brr!
 • jean-pierre dermaut

  5 jaar geleden
  Het programma zal het zonder mij moeten stellen .en waarschijnlijk nog vele anderen . Dat omhoog gevallen ventje denkt dat hij het middelpunt van de aarde is .Hij lult nu al uit zijn nek bij het "koken" Hij zal nog veel moeten leren ,denk ik ......onder andere ...koken !
 • Gilbert Van As

  5 jaar geleden
  Goed voor hem! Mag het smaken als zijn heerlijke gerechten.
 • Katie Vaneechoutte

  5 jaar geleden
  Ik geef Jeroen een kans. Lukt het niet, dan afschaffen heel die handel. We waren Bart De Pauw gewoon en hij deed dat super. Iemand vervangen is niet vanzelfsprekend.
 • danny van camp

  5 jaar geleden
  met extra kaas en look
 1. MEDIAWATCHERS. “Chef-kok Seppe Nobels uit ‘Restaurant Misverstand’ verdient nu al een Kastaar!”

  MEDIAWAT­CHERS. “Chef-kok Seppe Nobels uit ‘Restaurant Misver­stand’ verdient nu al een Kastaar!”

  Maandag kon je kijken naar de laatste aflevering van ‘Restaurant Misverstand’, tot grote spijt van de acht medewerkers met jongdementie. Zeven weken lang haalde chef-kok Seppe Nobels het beste in hen naar boven. “Hoe Seppe iedereen van zijn keukenbrigade in de bloemetjes zette, was zo hartverwarmend”, vertelt televisiejournalist Mark Coenegracht in de podcast ‘De Mediawatchers’. “Hij verdient nu al een Kastaar!” Luister hierboven naar de volledige aflevering.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 3. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.