EPA/Michael Kappeler/dpa - Fotomontage HLN
Volledig scherm
© EPA/Michael Kappeler/dpa - Fotomontage HLN

Jeremy Clarkson haalt uit naar Greta Thunberg: “Het is haar schuld dat jongeren auto’s haten en onze shows worden geschrapt”

TVJeremy Clarkson (59) zal voor eeuwig vereenzelvigd worden met autoshows als ‘Top Gear’ of ‘The Grand Tour’. Toch maakt de presentator zich blijkbaar zorgen over de toekomst van soortgelijke reeksen. In een interview met de Britse krant The Sun haalt Clarkson hard uit naar de Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg (16): volgens Jeremy is het haar schuld dat jongeren tegenwoordig een hekel hebben aan auto’s.

13 reacties

 • Georges Baaths

  1 jaar geleden
  200 %gelijk Clarkson de snotneuzen denken dat ze warm water hebben uitgevonden
 • Benny Deridder

  1 jaar geleden
  De auto de Duivel voor de jeugd ? Kijk dan maar eens aan de schoolpoort hoeveel scholiertjes door mama of papa met de wagen worden gebracht. Al jaren geleden had men de politie moeten afschaffen, die daar het verkeer regelt. Ze moeten enkel toekijken of alles veilig is, maar laat de kinderen al voelen wat file staan is. Ze zouden dan misschien sneller de fiets nemen.
 • Kurt Winkelmans

  1 jaar geleden
  Knap Greta!
 • Geert Jackers

  1 jaar geleden
  Ken wel heel wat andere zaken en toestanden die veel meer vervuilender zijn dan auto’s. Om nog maar te zwijgen van de mens zelf.
 • Karine Roeland

  1 jaar geleden
  Greta en Anuna zijn kinderen die door volwassenen (mis)gebruikt worden. Door de wereld rond te reizen en te spijbelen, kom je er niet. Wie word er beter van? Er zullen er genoeg zijn die geld verdienen door deze (onbekwame) jongeren op pad te sturen. Wie is hier de dupe van en wie mag zich blauw betalen, voor een 'beter' klimaat? De rijken der aarde zullen het niet laten om met vliegtuig te reizen of met hun vele auto's rond te blijven rijden. Wij zullen het wel in onze zakken voelen.
 1. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam

 2. Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge
  Play
  Helden van Hier

  Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge