Hilde Van haesendonck in Primo
Volledig scherm
PREMIUM
Hilde Van haesendonck in Primo © VTM

Jenny verdwijnt uit ‘Familie’, al bekijkt ze het zelf positief: “Meer tijd voor mijn kleinkinderen”

ShowbizzActrice Hilde Van haesendonck (68) staat al zeven jaar op de loonlijst van ‘Familie’, maar daar komt binnenkort verandering in. -Samen met haar tv--echtgenoot Ludo Hellinx (66) wordt ze uit de reeks -geschreven. “De makers willen duidelijk verjongen”, aldus Hilde. “Maar ik ben niet rancuneus. Minder acteren betekent dat ik meer tijd overhou voor mijn familie en mijn man. Sinds corona hebben we gesprekken gevoerd die we nooit eerder hebben gehad. ‘Wat als … ik er niet meer ben?’”

25 reacties

 • Jozef Van Schuerbeeck

  2 maanden geleden
  Stop met al dat gezever. Elke dag hetzelfde. Worden de mensen dat niet beu ?
 • Elle Devee

  2 maanden geleden
  Een scenarioschrijver die naam waardig moet niet de helft van de cast ontslaan om het verhaal geloofwaqrdig te maken. Het zou een familie moeten vertegenwoordigen maar familles bestaan uit oude en jonge mensen. Anders is het geen familie meer. Totaal onrealistische verhaallijnen gaan daar geen verbetering in brengen. Geef die scenarioschrijvers en de prutsacteurs (namen noemen is zelfs niet nodig, iedereen kent ze) hun c4. En hou de degelijke acteurs erin. Probleem opgelost.
 • gaston weeckers

  2 maanden geleden
  De goede acteurs met ervaring gaan er allemaal uit. Nu zie je steeds meer jongeren en anderstalingen. Maar bij thuis is het nog erger bijna geen acteurs van vroeger meer en 80%a derstalingen. De naam thuis niet meer waardig. Voor mij geen thuis meer. En als de acteurs uit familie ook weggaan ook geen familie meer voor mij. Zenders genoeg.
 • Angel Der

  2 maanden geleden
  Het was een goede actrice
 • gaston bergmans

  2 maanden geleden
  in tijden van corona burn outs stakingen protesten depressies zinloos geweld is dit echt de druppel die de emmer doet overlopen( jenny uit familie )wat een verlies volgende week allemaal gaan betogen in brussel
 1. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.