Jelle De Beule ontdekt ‘DSMTW’-toeschouwer met piepstem en duwt hem meteen een micro onder de neus

 1. James Cooke en partner Dorian probeerden eerst een open relatie: “Dat was een stom idee”
  Showbizz

  James Cooke en partner Dorian probeerden eerst een open relatie: “Dat was een stom idee”

  De afgelopen weken konden we door ‘De Slimste Mens’ eindelijk beter kennis maken met Dorian Liveyns (28), de wederhelft van James Cooke (37). Op dit moment zit de presentator op een zeilboot op de Atlantische oceaan voor de realityreeks ‘Over de oceaan’ en donderdag gaat op Play4 ‘James de musical’ van start. Dorian zal er ook in te zien zijn, anders had het koppel elkaar drie maanden niet gezien.
 2. ‘Slimste Mens’-kandidate en radiopresentatrice Dorianne Aussems (28): “Wanneer iets moet, komt de rebel in mij naar boven”
  PREMIUM

  ‘Slimste Mens’-kandidate en radiopre­sen­ta­tri­ce Dorianne Aussems (28): “Wanneer iets moet, komt de rebel in mij naar boven”

  In de ‘Slimste Mens Ter Wereld’ mocht ze de spits afbijten, op radiozender MNM is de jonge Dorianne (28) als presentatrice van ‘Generation M’ elke dag de hekkensluiter. Het maakt haar een van de grote beloftes van het Vlaamse medialandschap. Maar: wie is de Antwerpse? Een echte nachtraaf, vertelt ze ons. En nu en dan ook een feestbeest, een familiemens en een rebel met eigenwijze gewoontes. “Voor ik ga slapen, zal ik altijd nog een minuut of drie planken.”
 3. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.