Wat begon met een achtkoppige cast die gestalte gaf aan de families Verbeeck, Bomans en Bastiaens, groeide uit tot een indrukwekkend gezelschap van vaste acteurs.
Volledig scherm
PREMIUM
Wat begon met een achtkoppige cast die gestalte gaf aan de families Verbeeck, Bomans en Bastiaens, groeide uit tot een indrukwekkend gezelschap van vaste acteurs. © Kristof Ghyselinck

"Je wenst niemand het leven van onze personages toe": ‘Thuis' zorgt al 25 jaar voor lief, leed en spanning

TV'Thuis' wordt deze week 25. Reden genoeg voor een Vlaams volksfeest, maar die plannen werden noodgedwongen herleid tot een tv-special met fan Sven de Leijer in 'Vrede op aarde'. Hoe dan ook, met jaarlijks 220 afleveringen en elke dag 1,2 miljoen kijkers is de fictiereeks het absolute vlaggenschip van de openbare omroep. "We willen de wereld niet veranderen, maar zijn wel een relevant document van de tijdsgeest", aldus producer Hans Roggen.

4 reacties

 • Jozef Van Schuerbeeck

  1 maand geleden
  Elke dag kletterende ruzies, overspel, scheidingen, moorden, spoorloze verdwijningen, gekonkelfoes enz. Nog een prettige dag.
 • Moniek Smets

  1 maand geleden
  Eerste 20jaar was heel goed, nu smijten ze er hun pet naar voor mij is het over en out
 • Etienne Dewi

  1 maand geleden
  Bij de brand bij Simonneken, zouden de makers van het programma, het publiek deftig moeten inlichten over de brandverzekering. Een polis opzeggen zonder aangetekend schrijven kan niet.
 • jean claude schepens

  1 maand geleden
  Julius Caesar wist het reeds meer dan 2000 jaar geleden ; maar om 25 jaar "thuis" te moeten (blijven) ondergaan moet je inderdaad één der "dapperste aller Galliers" zijn ... NJ
 1. Set van tv-serie Peaky Blinders wordt vaccinatiecentrum
  Play
  covid-19

  Set van tv-serie Peaky Blinders wordt vaccinatie­cen­trum

 2. Miss België Celine Van Ouytsel verklapt welk gênante situatie vermeden werd door haar val bij de verkiezingsshow
  Play

  Miss België Celine Van Ouytsel verklapt welk gênante situatie vermeden werd door haar val bij de verkie­zings­show