'Temptation Island: Love or Leave'
Volledig scherm
'Temptation Island: Love or Leave' © SBS

Jawel, er vloeien tranen: dit zijn de eerste minuten van het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’

TVDe makers van het vernieuwde ‘Temptation Island’ hebben opnieuw vier koppels gevonden die hun relatie willen testen op een zonovergoten eiland vol drank en verleiding. Zullen ze aan de tempteesjon weerstaan of blijkt de aantrekkingskracht van de singles toch te groot? Vanaf vrijdag weten we het, want dan start het nieuwe seizoen met een dubbelaflevering op Play5. De eerste beelden zijn alvast veelbelovend.

5 reacties

 • Henri Demeer

  1 jaar geleden
  topacteurs
 • Dany Herman

  1 jaar geleden
  Miljoenen kijkers gaan het niet meer zijn want wie wil er uren naar reclame kijken?
 • Norbert Van Leuven

  1 jaar geleden
  Wie wil daar nu aan meedoen. Geen respect en relatie om zeep, je zelf belachelijk maken voor de kijkers en ook welke kijker willen daar naar kijken als ze niets beter kunnen brengen zeg gelukkig is er Netflix, Disney of prime
 • Helga Geuens

  1 jaar geleden
  Ik snap het niet.U hopeloos belachelijk maken voor miljoenen kijkers.Misschien een trapje tot het BV schap?
 • Patrick Verbelen

  1 jaar geleden
  Koen en Deborah, doen al niet meer mee en zullen vervangen worden. Wouter en Julia zijn in het leven geen echt koppel, die kus met dichtgeknepen lippen zegt genoeg.
 1. Stijgt de hartslag van Shania Gooris tijdens een apéro met Frances Lefebure in ‘Ons DNA’? “Heel irritant”
  Play
  TV

  KIJK. Stijgt de hartslag van Shania Gooris tijdens een apéro met Frances Lefebure in ‘Ons DNA’? “Heel irritant”

  Een gezellige apéro en je hartslag. Het heeft voor mensen met misofonie (overgevoeligheid voor specifieke geluiden zoals bijvoorbeeld eetgeluiden) een duidelijk verband. Kraak-, slik- en slurpgeluiden garanderen vaak een verhoogde hartslag. Of je misofonie hebt, zou te lezen zijn in je DNA, zoals bij Shania Gooris (22). Frances Lefebure (34) neemt in ‘Ons DNA’ de proef op de som en nodigt haar uit voor een ietwat vreemde aperitief. “Wat al deze hapjes gemeen hebben, is dat ze heel veel lawaai maken als je ze opeet”, vertelt ze, zoals je kan zien in het fragment hierboven. “Tijdens het aperitief doe ik mijn uiterste best om te slurpen, smakken en alles goed te laten kraken tussen mijn tanden.”
 1. KIJK. James Cooke dolblij na winnen van Gouden Roos voor 'James De Musical’: "Ik had het niet verwacht”
  Play
  TV

  KIJK. James Cooke dolblij na winnen van Gouden Roos voor 'James De Musical’: "Ik had het niet verwacht”

  Het Play4-programma ‘James De Musical’ heeft een Rose d’Or Award beet, oftewel een Gouden Roos, en dat in de categorie ‘Studio Entertainment’. Het gaat om een van de meest prestigieuze Europese tv-prijzen. Te gast bij ‘De tafel van vier’ reageerde James Cooke (38) voor het eerst op de overwinning. In de bovenstaande video is goed te zien dat Cooke duidelijk in zijn nopjes was.