De Collega's met Tuur De Weert, Rene Verreth, Nora Tilley, Jaak Van Assche en Ben Segers.
Volledig scherm
De Collega's met Tuur De Weert, Rene Verreth, Nora Tilley, Jaak Van Assche en Ben Segers. © Kristof Ghyselinck

Jan Verheyen stelt 40 jaar na tv-serie nieuwe film voor: 'De Collega's 2.0'

showbizzPhilemon Persez, Jean De Pesser en de andere personages uit ‘De collega’s’ maken een comeback op het witte doek. Bijna alle acteurs uit de iconische tv-reeks krijgen van regisseur Jan Verheyen een gastrol in zijn nieuwste film ‘De Collega’s 2.0’. “Wat een geweldig compliment”, vinden die.

24 reacties

 • Jimmy Vanderhaegen

  4 jaar geleden
  Ik kijk er naar uit. Al zal het nooit meer hetzelfde zijn, dat kan ook niet. De tijdsgeest. Ook zijn heel veel acteurs reeds overleden Jo Crab, Mandus De Vos, Manu Verreth, Tessy Moerenhout, Jenny Tanghe... Die spelen sowieso al niet meer mee. Ik vond zelfs dat de film 'De Kollega's Maken De Brug' uit 1988 al heel wat van de voormalige charme kwijt was. Maar ondanks dat ik blijf ze graag bezig zien Tuur De Weert, Jaak Van Assche, Renee Verreth (met zijn "Miraa Maasje")
 • Diane Bernaerts

  4 jaar geleden
  Bob Van der Veken, die Tienpondt speelde, is inmiddels 89. Ik kan me indenken dat ze die niet meer laten opdraven.
 • Steve Ragusin

  4 jaar geleden
  Ik vrees dat de film in de verste verte niet het niveau van de originele serie zal bereiken. Ik noem het eerder een financiële recuperatie.
 • Eddy BAEYENS

  4 jaar geleden
  Moesten er bij de VRT mensen werken met een geheugen, dan zouden ze Mannix, Canon, Ufo, to the bottom of the sea, de wrekers, happy days, the wonderyears, enz. uit de jaren 60 kunnen spelen, maar nee liever voor de 100ste keer FC de kampioenen; zal waarschijnlijk voor de VRT gemakkelijk, moet men niet nadenken.
 • nina deyrne

  4 jaar geleden
  Is hij door het archief aan het trekken.