Jan en Romina vertellen over hun plannen.
Volledig scherm
Jan en Romina vertellen over hun plannen. © VTM

Jan en Romina uit ‘Boer zkt Vrouw' vertellen over hun toekomstplannen

TVJan en Romina vormen samen één van de ondertussen vele succesverhalen uit ‘Boer zkt Vrouw’. Trouwen staat volgens hen echter nog niet op de planning. “Alles is al zo snel gegaan”, aldus Jan in ‘Wat Een Dag’. “Vanaf nu gaan we het wat rustiger aan doen.”

2 reacties

 • Straight on No way back

  3 jaar geleden
  Wat geld allemaal niet kan doen voor sommigen hé
 • Fred Gillis

  3 jaar geleden
  Vind dit super knappe meid. Indien ik zou oud niet was had de Jan nog serieuze concurrentie van mij gehad.
 1. Wie is te vertrouwen in ‘Million Dollar Island’? “Als ik win, geef ik jullie de bandjes”
  TV

  Wie is te vertrouwen in ‘Million Dollar Island’? “Als ik win, geef ik jullie de bandjes”

  Op VTM2 is het gloednieuwe survivalprogramma ‘Million Dollar Island’ afgetrapt, waarin honderd wildvreemden moeten zien te overleven op een onbewoond eiland. Maar ondanks dat het avontuur nog maar net van start is gegaan, wordt het vertrouwen in elkaar nu al erg op de proef gesteld. Kandidaat Tigo is van plan het spel te verlaten, maar voordat hij deze stap zet zou hij graag eens één spel meespelen. Hij vraagt aan Jan - die de kandidaten moet uitkiezen - om hem voor zijn team te laten spelen. In ruil belooft hij de bandjes aan Jan en z’n team te geven. Maar is hij wel te vertrouwen?
 2. Na controverse door Netflix, die haar neerzette als zwarte vrouw: wat weten we écht over het leven van koningin Cleopatra?
  PREMIUM
  TV
  5

  Na controver­se door Netflix, die haar neerzette als zwarte vrouw: wat weten we écht over het leven van koningin Cleopatra?

  Het is al even geleden dat een Netflixdocumentaire nog eens zoveel verontwaardiging losmaakte bij het grote publiek. ‘African Queens: Queen Cleopatra’, vertolkt door Adele James en verteld door Jada Pinkett Smith, wordt de grond ingeboord op Rotten Tomatoes. Maar nog veel opmerkelijker: zelfs Egyptenaren zijn razend over de reeks, en roepen op tot een boycot. Oorzaak van de twist is de huidskleur van de iconische koningin, die volgens de programmamakers mogelijk zwart was. Waarom denken ze dat, en wat weten we écht met zekerheid over de onsterfelijke Cleopatra? “Ze sloot zich op in haar kamer, om daarna nooit meer buiten te komen.”