Jan en Romina vertellen over hun plannen.
Volledig scherm
Jan en Romina vertellen over hun plannen. © VTM

Jan en Romina uit ‘Boer zkt Vrouw' vertellen over hun toekomstplannen

TVJan en Romina vormen samen één van de ondertussen vele succesverhalen uit ‘Boer zkt Vrouw’. Trouwen staat volgens hen echter nog niet op de planning. “Alles is al zo snel gegaan”, aldus Jan in ‘Wat Een Dag’. “Vanaf nu gaan we het wat rustiger aan doen.”

2 reacties

 • Straight on No way back

  2 jaar geleden
  Wat geld allemaal niet kan doen voor sommigen hé
 • Fred Gillis

  2 jaar geleden
  Vind dit super knappe meid. Indien ik zou oud niet was had de Jan nog serieuze concurrentie van mij gehad.
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. ‘The Time Traveler’s Wife’: “Zelfs de gimmick met het strakke kontje begint snel tegen te steken”
  PREMIUM
  TV

  ‘The Time Traveler’s Wife’: “Zelfs de gimmick met het strakke kontje begint snel tegen te steken”

  Een naakte tijdreiziger met gebeeldhouwde bips tuimelt dezer dagen door uw beeld. In ‘The Time Traveler’s Wife’ op Streamz krijgt de gelijknamige film uit 2009 een HBO-makeover in de vorm van een zesdelige miniserie. Of dit ko(s)mische liefdesdrama over een vrouw die getrouwd is met een man die oncontroleerbaar door de tijd valt en daarbij telkens een hoopje kleren op de grond achterlaat, ook iets is waar u uw tijd aan moet besteden? Evelien Delgouffe zoekt het voor u in onze ‘Kijkgids’ uit.