Disney+ logo
Volledig scherm
Disney+ logo © Disney

Jammer maar helaas, Disney+ zal in tegenstelling tot Netflix niét gedeeld kunnen worden met vrienden: “Dat is piraterij”

TVVele gebruikers verdelen hun Netflix-kosten onder meerdere huishoudens. Vooral Millennials zouden er geen probleem mee hebben om hun login-gegevens met vrienden te delen, en zo op hun abonnement te besparen. Fijn voor hen, maar voor de bedrijven waar ze klant zijn een grote bron van verlies. De nieuwe streamingdienst Disney+ steekt daar een stokje voor.

23 reacties

 • Sobek Wessels

  2 jaar geleden
  Hoe kan iets piraterij zijn als je ervoor betaald ? Of ik nu kijk en betaal of een ander kijkt en Ik betaal ? Jullie krijgen je geld toch voor het bekijken van ??? Trouwens iedereen die Internet Betaald doet niet aan Piraterij , Ook downloaden niet want elk Opslag medium , drager ezv is al Auteurs rechten op betaald ! Download materiaal verspreiden tegen betaling dat is Piraterij !
 • Christian Lebis

  2 jaar geleden
  Disney+ klinkt alsmaar minder aanlokkelijk, ze gaan ook geen bingen toestaan maar op de ouderwetse manier iedere week een aflevering van een serie uitbrengen....
 • Ed Leviud

  2 jaar geleden
  Wij delen onze Netflix account met niemand. Daarbovenop hebben we ook nog Amazon Prime en Youtube. Daar kan Disney+ nog wel bij. Ze hebben nu al erg goede trailers en het zou maar 70 Euro per jaar kosten. Wij hebben al jaren geen kabel TV meer.
 • Marionne Van Britsom

  2 jaar geleden
  pirates of the carribean was toch ook een succes?!
 • Stijn Gallet

  2 jaar geleden
  Volgens mij is dat nu net de reden van het succes van Netflix, Disney+ zou wel eens niet van de grond kunnen komen door die regel.
 1. Kraanmachi­nist Evi kaffert knoeiende werkman uit vanuit haar cabine: "No! Afblijven!"
  Play
  Lady Bouwers

  Kraanmachi­nist Evi kaffert knoeiende werkman uit vanuit haar cabine: "No! Afblijven!"

 2. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam