James Cooke zoekt families voor spectaculair verbouwingsprogramma ‘Extreme Makeover Vlaanderen’

TVDit najaar is het zover: ’s werelds grootste verbouwprogramma verschijnt op Play4. In ‘Extreme Makeover Vlaanderen’ nemen vrienden, familie en buren het huis onder handen van een gezin dat een zware tegenslag heeft gekend. 

9 reacties

 • Lenne Harding

  2 maanden geleden
  Misschien beter, bouw een huis voor mensen in nood. Verhalen en sensatie genoeg om vanuit je zetel te kunnen genieten.
 • Johan hendrickx

  2 maanden geleden
  En natuurlijk zullen er weer zijn die hun 'moment de gloire' willen beleven..
 • Peter Van Endert

  2 maanden geleden
  Ik hoop dat daar niemand aan mee doet
 • karin verwimp

  2 maanden geleden
  Ik kijk doodgraag naar de BC versie. Echt hartverwarmend om te zien. Maar tegelijkertijd stel ik me er ook één vraag bij: het gaat wel altijd om mensen die een eigen huis hebben kunnen kopen terwijl er zoveel huurders zijn die noodgedwongen in een oud versleten slecht geïsoleerd kot wonen, waar niets voor gedaan wordt. Terwijl de huurprijzen momenteel de pan uit swingen omdat verhuurders hun eigen energiekost aan de huurder doorrekenen zodat ze zelf de thermostat lekker hoog kunnen laten staan.
 • Dirk Keizer

  2 maanden geleden
  Echt een origineel programma.
 1. RECENSIE: ‘Chasing Beauty’: “Toont aan dat plastic niet altijd fantastic is, maar daar moet u wel veel gezwets voor uitzitten”
  PREMIUM
  TV
  1

  RECENSIE: ‘Chasing Beauty’: “Toont aan dat plastic niet altijd fantastic is, maar daar moet u wel veel gezwets voor uitzitten”

  “Ik ben verliefd op mijn nieuwe neus, maar ik kan niet ademen”, “Ik heb prachtige valse borsten, maar ik voel me ziek en lusteloos”, “Ik wil een grotere kont, maar de kans bestaat dat ik niet meer wakker word.” Als we ‘Chasing Beauty: Perfectie te Koop’ mogen geloven, dan ligt perfectie dezer dagen gevaarlijk makkelijk voor het grijpen. Maar helpt deze Streamz Original-docu ons ook de rush op door Instagram opgelegde schoonheidsidealen te begrijpen? En meer belangrijk: kan het op tijd aan de alarmbel trekken alvorens - zo waarschuwt hoofd plastische chirurgie aan UZ Gent Phillip Blondeel - er echt catastrofes van komen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 1. Van 9/11 tot Covid-19: zo voorspelden ‘The Simpsons’ al meermaals de toekomst
  TV

  Van 9/11 tot Covid-19: zo voorspel­den ‘The Simpsons’ al meermaals de toekomst

  Als je wil weten waar het met de wereld naartoe gaat, moet je naar ‘The Simpsons’ kijken. De populaire animatiereeks voorspelde namelijk al heel wat ingrijpende wereldgebeurtenissen. Denk maar aan 9/11, Covid-19 en de oorlog in Oekraïne. Hoe ze dat klaarspeelden? Showrunners Matt Selman (50) en Al Jean (61) onthulden het tijdens een interview met The Hollywood Reporter. “We hebben een waanzinnige aflevering ontwikkeld die uitlegt hoe ‘The Simpsons’ de toekomst voorspellen.”