James Cooke en zijn partner Dorian
Volledig scherm
PREMIUM
James Cooke en zijn partner Dorian © Kristof Ghyselinck

James Cooke zag zijn werkloze verloofde wegkwijnen: “Ik heb Dorian nu een job als vrijwilliger gegeven”

TVIn ‘Gert Late Night’ is James Cooke (35) zijn vrolijke zelve, maar het zijn zware maanden voor hem. Voor het eerst praat hij over de overlevingsstrijd van zijn theaterhuis. “Ik pomp er nu privégeld in”, zegt James. “Gewaagd, ja” En dan zijn er nog de grote zorgen om zijn verloofde, Dorian (27). “Hij kreeg het erg moeilijk, toen ik opnieuw aan ‘Gert Late Night’ begon.” 

2 reacties

 • Marc Vandebroek

  1 jaar geleden
  Wat een mooi koppel
 • Karel Flanders

  1 jaar geleden
  Dit is nu net wat er verkeerd is. Iedere kleine zelfstandige MOET z'n privé geld in hun zaak steken om overeind te blijven en die grote mannen worden als speciale redders omschreven en ze voelen zich waarschijnlijk ook zo. Ze starten een vzw of vennootschap, betalen zichzelf een mooi loon en hebben veel gratis werkende vrijwilligers.
 1. Johan Van Dyck is trots dat zijn brouwerij in ‘Familie’ het decor is van Cobrew: “De acteurs zijn allemaal super sympathiek en geen bende ego’s”
  PREMIUM
  TV
  1

  Johan Van Dyck is trots dat zijn brouwerij in ‘Familie’ het decor is van Cobrew: “De acteurs zijn allemaal super sympathiek en geen bende ego’s”

  De Gust en het Bommake waren al bekend bij de fans van ‘Familie’. In het nieuwe seizoen heeft Niko (Jo Hens) voor Cobrew, de brouwerij van Mathias (Peter Bulckaen) en Peter (Gunther Levi), een lekkere pils gebrouwen: de Rebel. Zin om hun brouwerij eens te bezoeken? Dat kan. Ambachtelijke brouwerij De Brouw Compagnie op het Eilandje in Antwerpen is het decor waar alle intriges zich zullen afspelen. Johan Van Dyck (46) is er de baas. “Als de mensen me vragen of Niko er niet is, antwoord ik standaard dat hij een dagje verlof heeft”, klinkt het in Primo.