James Cooke en zijn partner Dorian
Volledig scherm
PREMIUM
James Cooke en zijn partner Dorian © Kristof Ghyselinck

James Cooke zag zijn werkloze verloofde wegkwijnen: “Ik heb Dorian nu een job als vrijwilliger gegeven”

TVIn ‘Gert Late Night’ is James Cooke (35) zijn vrolijke zelve, maar het zijn zware maanden voor hem. Voor het eerst praat hij over de overlevingsstrijd van zijn theaterhuis. “Ik pomp er nu privégeld in”, zegt James. “Gewaagd, ja” En dan zijn er nog de grote zorgen om zijn verloofde, Dorian (27). “Hij kreeg het erg moeilijk, toen ik opnieuw aan ‘Gert Late Night’ begon.” 

2 reacties

 • Marc Vandebroek

  1 jaar geleden
  Wat een mooi koppel
 • Karel Flanders

  1 jaar geleden
  Dit is nu net wat er verkeerd is. Iedere kleine zelfstandige MOET z'n privé geld in hun zaak steken om overeind te blijven en die grote mannen worden als speciale redders omschreven en ze voelen zich waarschijnlijk ook zo. Ze starten een vzw of vennootschap, betalen zichzelf een mooi loon en hebben veel gratis werkende vrijwilligers.
 1. RECENSIE. ‘Succession 3’: “HBO-hemel op een gouden plateautje”
  TV

  RECENSIE. ‘Succession 3’: “HBO-he­mel op een gouden plateautje”

  Als uw idee van een tv-reeks over een ruziemakende familie zich beperkt tot een zatte tante Rita en een overspelige nonkel Jan, dan bent u nog niet aan de nieuwe patatjes. ‘Succession’, een dramareeks die al dan niet gebaseerd is op de Murdoch-dynastie, is aan z’n derde deel toe op Streamz en is vastbesloten een strak vervolg te breien aan de cliffhanger van vorig seizoen. Of u moet afglijden in deze slangenkuil van de harde New Yorkse zakenwereld of beter bij de bomma van ‘Familie’ op de koffie blijft? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. 5.000 uur aan 1 game: extreme spel- en andere verslavingen in ‘Axel Gaat Binnen’
  Play
  TV

  5.000 uur aan 1 game: extreme spel- en andere verslavin­gen in ‘Axel Gaat Binnen’

  In ‘Axel Gaat Binnen’ neemt Axel Daeseleire morgenavond zijn intrek in Affect2U, een afkickkliniek in Hoboken waar momenteel twaalf mensen verblijven. Iedereen die hier opgenomen wordt, komt vrijwillig binnen en verblijft er gemiddeld zeven weken. Axel raakt aan de praat met Senne (16), de jongste bewoner. Hij kampt met een gameverslaving “Ik speelde 12 à 13 uur per dag, of soms zelfs 24 uur omdat ik een nachtje door speelde”, klinkt het.