James Cooke en zijn partner Dorian
Volledig scherm
PREMIUM
James Cooke en zijn partner Dorian © Kristof Ghyselinck

James Cooke zag zijn werkloze verloofde wegkwijnen: “Ik heb Dorian nu een job als vrijwilliger gegeven”

TVIn ‘Gert Late Night’ is James Cooke (35) zijn vrolijke zelve, maar het zijn zware maanden voor hem. Voor het eerst praat hij over de overlevingsstrijd van zijn theaterhuis. “Ik pomp er nu privégeld in”, zegt James. “Gewaagd, ja” En dan zijn er nog de grote zorgen om zijn verloofde, Dorian (27). “Hij kreeg het erg moeilijk, toen ik opnieuw aan ‘Gert Late Night’ begon.” 

 1. Dit duo moet ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ als eerste verlaten
  TV

  Dit duo moet ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ als eerste verlaten

  De kogel is door de kerk: vriendinnen Mira en Anne-Sophie moeten ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ verlaten. Donderdagavond besloten Piet Huysentruyt, Sofie Dumont, Loïc Van Impe en Anne-Sophie Breysem unaniem dat hun restaurant Vuur in Aalst als eerste de deuren moet sluiten. Sofie Dumont had plus- en minpunten over het voorgerecht en Piet Huysentruyt vond de zeebaars perfect gebakken, maar de jus was “precies garnalenwater.”
 2. Zeger uit ‘Kamp Waes’ stottert al hele leven lang: “Ik dacht écht dat ik de enige was”
  TV

  Zeger uit ‘Kamp Waes’ stottert al hele leven lang: “Ik dacht écht dat ik de enige was”

  Donderdag 22 oktober is Wereldstotterdag. Vooral voor jongeren die stotteren is bewustzijn rond het thema nog altijd broodnodig. Zeger Van Noten is na zijn deelname aan ‘Kamp Waes’ uitgegroeid tot een rolmodel. En dat terwijl hij lange tijd dacht dat hij de enige op de wereldbol was die stotterde. “Ik had nog nooit iemand ontmoet, en de meeste steken het ook weg”, vertelde Zeger.