Play4
Volledig scherm
© Play4

James Cooke loopt naakt rond de studio van ‘De Cooke & Verhulst Show’

TVBelofte maakt schuld. James Cooke (36) deed een straffe uitspraak in de eerste week van ‘De Cooke & Verhulst Show’. Als Lennart De Mol bleek te zijn, zou hij naakt rond de studio lopen. En zo geschiedde... Ondertussen kon het publiek genieten van een live optreden van Takeo Ischi (74), alias ‘de Japanse jodelaar’ uit ‘De Mol’.

21 reacties

 • Koen Van Hessche

  1 maand geleden
  gelukkig hebben we nog streaming services!!!
 • Gino De Jaeger

  1 maand geleden
  Je zou bijna gaan denken dat ze bij de C&V show getipt waren over de uitkomst van de MOL, James op die manier zijn boude uitspraak kon doen, om nu niet alleen wat (broodnodige) extra kijkcijfers te scoren en terzelfdertijd "een man, een woord" te kunnen spelen. Of het zou allemaal toeval kunnen zijn natuurlijk, maar in TV land mag men zich aan alles verwachten.
 • Lieve Declercq

  1 maand geleden
  Beste mensen, Doe maar zong jaren geleden,, er is een knop aan je tv ,,
 • raf stevens

  1 maand geleden
  Wat men al niet doet voor de kijkcijfers.
 • Truus Vliegen

  1 maand geleden
  Als je het niet wil zien moet je niet kijken zap gewoon verder
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. De sekstape, scheidingen en een verborgen zwangerschap: alles wat je moet weten over de Kardashian-reünie
  Celebrities
  1

  De sekstape, scheidin­gen en een verborgen zwanger­schap: alles wat je moet weten over de Kardashian-reü­nie

  Na twintig seizoenen komt ‘Keeping Up With The Kardashians’ tot een einde. Kim en co zaten nog één keer samen met talkshowpresentator Andy Cohen om hun opmerkelijke traject vol liefde, relatiebreuken, geld en onderlinge strubbelingen te bespreken in ‘Katch Up’. Daar deden ze heel wat verrassende onthullingen. Dit zijn de strafste dingen die elke Kardashian gezegd heeft op een rijtje.