Jambon in 'De Cooke & Verhulst Show'
Volledig scherm
Jambon in 'De Cooke & Verhulst Show' © Play4

James Cooke heeft een persoonlijke vraag voor Jan Jambon: “We zitten in dezelfde ‘huwelijksboot’”

TVJan Jambon was vanavond te gast in ‘De Cooke & Verhulst Show’. En James maakte van de gelegenheid gebruik om hem een persoonlijke vraag te stellen. 

 1. ‘The Masked Singer’ meets ‘First Dates’: Netflix komt met bizar datingprogramma
  Play
  TV
  1

  ‘The Masked Singer’ meets ‘First Dates’: Netflix komt met bizar datingpro­gram­ma

  Dat Netflix fan is van bijzondere datingprogramma’s, bewees de streamingsdienst al met ‘Too Hot To Handle’ en ‘Dating Around’. Maar nu gaat Netflix toch nog een stapje verder. In ‘Sexy Beasts’ gaan singles op date zonder dat ze elkaar in het echt te zien krijgen. Tijdens de date dragen de vrijgezellen een masker, zoals het hoofd van een bever, muis of haai. Kan het nog bizarder?
 2. Van een ontvoering door een sekte tot een gijzeling in een hotel: dit waren de strafste seizoensfinales van ‘Familie’
  TV

  Van een ontvoering door een sekte tot een gijzeling in een hotel: dit waren de strafste seizoensfi­na­les van ‘Familie’

  Volgens Kürt Rogiers (50) kunnen de ‘Familie’-kijkers vanavond genieten van de “beste seizoensfinale in vijf jaar tijd”. Nochtans hebben de makers van de VTM-soap al vaker straffe stunts uitgehaald in die laatste aflevering voor de zomerstop. Moordpogingen, terroristische aanslagen of een ontvoering door een sekte: bij de Van den Bossches kon het allemaal.