De Slimste Mens
Volledig scherm
De Slimste Mens © Vier

James Cooke en zijn toverfluit stelen de show in ‘De Slimste Mens’

TVHaast twee weken ver in ‘De Slimste Mens ter Wereld’ en voor het eerst eist de ‘vakjury’ een hoofdrol op. Met dank aan omnitalent James Cooke die geheel op eigen wijze de show naar zich toe trok en voor een paar hilarische momenten zorgde. Dat ontlokte de doorgaans ernstige sopraan Astrid Stockman zelfs een ‘miauw’-kreetje na vals gezang van Cooke. Meer van dat! En meer winnende vrouwen, zoals Astrid en Lotte!

4 reacties

 • Ronny Van de Wal

  2 jaar geleden
  Het verhaal van James over 'De Pechstrook" was hilarisch.Kleine opmerking toch nog...Twee minuten in de uitzending en al twee suggestieve homomoppen.Je kan het ook overdrijven he.We weten het nu wel hoor.
 • Karen Vercauteren

  2 jaar geleden
  James Cook was niet aan het headbangen op K3, maar op Willy Sommers.
 • sandra raeymaekers

  2 jaar geleden
  haha,da verhaal van James van op de pechstrook,nie te doen
 • Ilse Braet

  2 jaar geleden
  Super aflevering vandaag !! Oprecht gelachen! Tot morgen !
 1. Netflix deelt nieuwe teaser van laatste seizoen ‘La Casa de Papel’
  Play
  TV

  Netflix deelt nieuwe teaser van laatste seizoen ‘La Casa de Papel’

  Fans van ‘La Casa de Papel’ wachten momenteel vol ongeduld op het vijfde en laatste seizoen van de populaire Netflixreeks. Iets wat op zich al erg genoeg is, want het laatste deel laat nu al een tijdje op zich wachten. Al trekken ze zich bij het streamingplatform daar niet veel van aan. En om het allemaal nog een beetje erger te maken, deelde Netflix nog een nieuwe teaser van het allerlaatste seizoen van de Spaanse serie.