De Slimste Mens
Volledig scherm
De Slimste Mens © Vier

James Cooke en zijn toverfluit stelen de show in ‘De Slimste Mens’

TVHaast twee weken ver in ‘De Slimste Mens ter Wereld’ en voor het eerst eist de ‘vakjury’ een hoofdrol op. Met dank aan omnitalent James Cooke die geheel op eigen wijze de show naar zich toe trok en voor een paar hilarische momenten zorgde. Dat ontlokte de doorgaans ernstige sopraan Astrid Stockman zelfs een ‘miauw’-kreetje na vals gezang van Cooke. Meer van dat! En meer winnende vrouwen, zoals Astrid en Lotte!

4 reacties

 • Ronny Van de Wal

  2 jaar geleden
  Het verhaal van James over 'De Pechstrook" was hilarisch.Kleine opmerking toch nog...Twee minuten in de uitzending en al twee suggestieve homomoppen.Je kan het ook overdrijven he.We weten het nu wel hoor.
 • Karen Vercauteren

  2 jaar geleden
  James Cook was niet aan het headbangen op K3, maar op Willy Sommers.
 • sandra raeymaekers

  2 jaar geleden
  haha,da verhaal van James van op de pechstrook,nie te doen
 • Ilse Braet

  2 jaar geleden
  Super aflevering vandaag !! Oprecht gelachen! Tot morgen !
 1. “Als ik geen zin heb, heb ik dan een mentaal probleem?”: onbezonnen Sporza-commentaar over Simone Biles krijgt staartje

  “Als ik geen zin heb, heb ik dan een mentaal probleem?”: onbezonnen Spor­za-commentaar over Simone Biles krijgt staartje

  De VRT zal intern een gesprek voeren met gastcommentator Dirk Van Esser na diens uitlatingen over mentale gezondheid tijdens de live-uitzending van de olympische teamfinale van het damesturnen. Dat zegt woordvoerder Hans Van Goethem. “De opmerkingen stroken niet met de manier waarop we bij de VRT en Sporza over mentale problemen denken”, is de openbare omroep duidelijk.