James Cooke en danspartner Frank Zegels.
Volledig scherm
PREMIUM
James Cooke en danspartner Frank Zegels. © Kristof Ghyselinck

James Cooke danst met man in feestspecial ‘Dancing With the Stars’: “Gek dat ik daar anno 2021 nog een primeur mee te pakken heb”

TVVoor het eerst in de geschiedenis van ‘Dancing With the Stars’ walsen er straks twee heren over uw scherm. Na man-manchoreo’s in Italië, Denemarken, Ierland, Frankrijk, Australië en Amerika, gooit James Cooke zich in de armen van profdanser Frank Zegels. Die laatste vond het wel even wennen: “Je voelt andere vormen dan diegene die je gewoon bent.” James’ verloofde Dorian is alvast fan: “Het was geen voorwaarde van Dorian dat ik aan een hetero gekoppeld moest worden, hij wil gewoon dat ik me amuseer.”

0 reacties

 1. “Million Dollar Island is afstandelijke en plat commerciële televisie”
  Mediawatchers

  “Million Dollar Island is afstande­lij­ke en plat commer­ciële televisie”

  Afgelopen week kon je op VTM2 naar de eerste aflevering van ‘Million Dollar Island’ kijken. In het survivalprogramma sturen presentatoren Ingeborg en Dennis Van Der Geest 100 wildvreemden naar één onbewoond eiland, waar ze moeten overleven in de wildernis. De eerste aflevering kon slechts op een magere 99.000 kijkers rekenen. “Ik vind het ook plat commerciële televisie”, vindt showbizzjournaliste Desna Lespinoy in de podcast ‘De Mediawatchers’. Luister hierboven naar de volledige aflevering.
 2. Wie is te vertrouwen in ‘Million Dollar Island’? “Als ik win, geef ik jullie de bandjes”
  TV

  Wie is te vertrouwen in ‘Million Dollar Island’? “Als ik win, geef ik jullie de bandjes”

  Op VTM2 is het gloednieuwe survivalprogramma ‘Million Dollar Island’ afgetrapt, waarin honderd wildvreemden moeten zien te overleven op een onbewoond eiland. Maar ondanks dat het avontuur nog maar net van start is gegaan, wordt het vertrouwen in elkaar nu al erg op de proef gesteld. Kandidaat Tigo is van plan het spel te verlaten, maar voordat hij deze stap zet zou hij graag eens één spel meespelen. Hij vraagt aan Jan - die de kandidaten moet uitkiezen - om hem voor zijn team te laten spelen. In ruil belooft hij de bandjes aan Jan en z’n team te geven. Maar is hij wel te vertrouwen?