Eenmaal Andermaal
Volledig scherm
Eenmaal Andermaal © VTM

Jacques Vermeire of Axel Daeseleire: wie heeft de beste neus voor gouden zaken in ‘Eenmaal Andermaal’?

TVJacques Vermeire en Axel Daeseleire. Twee verschillende persoonlijkheden met één gezamenlijke passie voor kunst en antiek. De ene is een verwoed verzamelaar, de andere een rasechte kunstliefhebber. Die passies gooien ze vanaf woensdag 10 november om 20.40 uur in de strijd in het gloednieuwe VTM-programma ‘Eenmaal Andermaal’. In een spannende zoektocht dagen Jacques en Axel elkaar uit om unieke stukken op de kop te tikken en met de hoogste meerwaarde door te verkopen. Een competitie op het scherpst van de snee, doorspekt met een stevige dosis humor.

4 reacties

 • Fernand Costermans

  1 maand geleden
  Een variant van het Brrise Bargain Hunt dus
 • Frank De meutter

  1 maand geleden
  Wa ne brol die vtm van zeg pff
 • Wilm VanRoy

  1 maand geleden
  De VMMA knijpt de personeelsleden uit blijkbaar. 2 personen die ik liever niet op mijn scherm zie passeren, maar ja. het wordt gelukkig onderbroken door een flinke portie reclame die zulke programma's mogelijk maakt. Het is niet wat t was en zal niet meer zo zijn (zoals vroeger)
 • Raoul Baert

  1 maand geleden
  Axel is binnen.
 1. RECENSIE. ‘De Kraak’: “Gene Bervoets beschikt dan wel over het nodige charisma, El Professor is hij nu ook weer niet”
  TV

  RECENSIE. ‘De Kraak’: “Gene Bervoets beschikt dan wel over het nodige charisma, El Professor is hij nu ook weer niet”

  Gene Bervoets die de grootste bankroof ooit wil plegen? Jawel, da’s de verhaallijn van de nieuwe Streamz-reeks ‘De Kraak’. De acteur kruipt in de huid van de gewiekste bendeleider Alidor Van Praet, die graag zo’n 350 miljoen euro rijker wil worden. Een flauw afkooksel van ‘La casa de papel’ en ‘Ocean’s Eleven’ of straffe Vlaamse fictie? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.