Eenmaal Andermaal
Volledig scherm
Eenmaal Andermaal © VTM

Jacques Vermeire of Axel Daeseleire: wie heeft de beste neus voor gouden zaken in ‘Eenmaal Andermaal’?

TVJacques Vermeire en Axel Daeseleire. Twee verschillende persoonlijkheden met één gezamenlijke passie voor kunst en antiek. De ene is een verwoed verzamelaar, de andere een rasechte kunstliefhebber. Die passies gooien ze vanaf woensdag 10 november om 20.40 uur in de strijd in het gloednieuwe VTM-programma ‘Eenmaal Andermaal’. In een spannende zoektocht dagen Jacques en Axel elkaar uit om unieke stukken op de kop te tikken en met de hoogste meerwaarde door te verkopen. Een competitie op het scherpst van de snee, doorspekt met een stevige dosis humor.

4 reacties

 • Jean Menten

  1 jaar geleden
  Een variant van het Brrise Bargain Hunt dus
 • Frank De meutter

  1 jaar geleden
  Wa ne brol die vtm van zeg pff
 • Wilm VanRoy

  1 jaar geleden
  De VMMA knijpt de personeelsleden uit blijkbaar. 2 personen die ik liever niet op mijn scherm zie passeren, maar ja. het wordt gelukkig onderbroken door een flinke portie reclame die zulke programma's mogelijk maakt. Het is niet wat t was en zal niet meer zo zijn (zoals vroeger)
 • Raoul Baert

  1 jaar geleden
  Axel is binnen.
 1. Hetze rond ‘Squid Game’-reality blijft duren: “Gemartelde deelnemers overwegen rechtszaak en duo dat seks had moest spel verlaten”
  TV

  Hetze rond ‘Squid Ga­me’-reality blijft duren: “Gemartelde deelnemers overwegen rechtszaak en duo dat seks had moest spel verlaten”

  Er blijven bij Britse media horrorverhalen binnenstromen over de opnames van een realityreeks die gebaseerd is op de populaire serie ‘Squid Game’. Volgens Daily Mail overweegt een tiental deelnemers zelfs klacht in te dienen tegen streamingdienst Netflix, die het tv-spel produceert. De kandidaten zeggen “als beesten behandeld te zijn” op de set. Bovendien beweert de Britse krant dat een duo het spel moest verlaten nadat bleek dat ze de lakens hadden gedeeld in het hotel waarin de kandidaten verbleven.