Hanne en Marthe gaan op zoek naar een nieuw K3-lid
Volledig scherm
Hanne en Marthe gaan op zoek naar een nieuw K3-lid © VTM

Jacques en Axel schuimen rommelmarkten af en Hanne en Marthe zoeken een nieuw K3-lid: dit zie je dit najaar op VTM

TVVTM pakt dit najaar uit met tien gloednieuwe programma’s. Blikvangers zijn ‘Eenmaal, Andermaal’, waarin Jacques Vermeire (70) en Axel Daeseleire (52) rommelmarkten en antiquairs afschuimen op zoek naar unieke stukken, en ‘Welkom in de Familie’, dat onbekende Vlamingen de kans geeft een totaal ander leven te leiden. Daarnaast keren ook sterkhouders als ‘Snackmasters’, ‘Camping Coppens’ en ‘Ze Zeggen Dat’ terug met nieuwe seizoenen. 

11 reacties

 • Jean Schepens

  1 jaar geleden
  wat zou je malen om VTM 1,2, 3, etc . als je BBC Entertainment én BBC First in huis hebt ?
 • Kevin Eyselbergs

  1 jaar geleden
  Wij mogen geen reclame meer kunnen doorspoelen omdat men de inkomsten nodig heeft om kwaliteitsvolle programma's te kunnen maken. Dus BV's zien pijltjepikken is een kwaliteitsvol programma? Waar is die vacature voor creatief directeur want de huidige bakt er geen sikkepit van. Even kwaliteitsvol als zijn talkshow waar geen haan naar kraaide.
 • Liesbeth Desmet

  1 jaar geleden
  Luk Alloo live. Zogezegd uniek in België. Euh, Martin Heylen deed dat al 20 jaar geleden in man bijt hond. 🤦
 • Charles Polspoel

  1 jaar geleden
  Triestig wat er allemaal op ons afkomt. Het beste is niet naar die rommel te kijken, maar om een mening te hebben moet je wel verplicht naar de eerste uitzending kijken. Weer zoveel tijd verloren om naar zo'n amateurs te moeten kijken. Het enige wat voor hen telt is om op het scherm te komen om geld te verdienen voor hun triestige prestaties en daarna veel vragen voor hun optredens. Het publiek zal hen wel onderhouden!
 • patrick de bock

  1 jaar geleden
  Ik zal het alleszins niet zien. Ik moet maar het woord vtm zien opduiken en ik zap al door. Geen sikkepit interesse in hun rommel. Degelijk nieuws kunnen ze niet brengen, en het woord duidingsprogramma staat zelfs niet in hun woordenboek.
 1. RECENSIE. ‘Extraordinary’: “Hipsters met superkrachten domineren de wereld en dat is leuker dan het klinkt”
  PREMIUM
  TV
  1

  RECENSIE. ‘Extraordi­na­ry’: “Hipsters met superkrach­ten domineren de wereld en dat is leuker dan het klinkt”

  Buitenbeentjes met bovennatuurlijke krachten in een doodgewone wereld hebben we al in oneindig veel variaties over ons scherm zien dartelen. Maar een doodgewoon buitenbeentje in een wereld vol bovennatuurlijke krachten? Dat is - afgezien van het hele opzet van de Disney-film ‘Encanto’- een semi-unicum. De producenten van ‘Killing Eve’ laten hun fantasie de vrije loop in ‘Extraordinary’, een achtdelige comedyreeks op Disney+ waar iedere laatbloeier zich in moet herkennen. Maar of dat ook buitengewoon sterke tv oplevert? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 2. KIJK. 'Temptation' Megan gearriveerd in Dubai na rel om belastingen
  Showbizz

  KIJK. 'Temptation' Megan gearri­veerd in Dubai na rel om belastin­gen

  ‘Temptation Island’-ster Megan Desaever heeft flink wat problemen gekregen door haar uitspraken over het (niet) betalen van belastingen. Vorige week stond de politie bij haar op de stoep en sindsdien loopt er een onderzoek vanwege belastingfraude. Toch kijkt Megan naar een manier om niet meer te moeten betalen: verhuizen naar Dubai. “Ik wil zo snel mogelijk weg uit België zodat ze mij niet meer kunnen lastigvallen. Volgende week ga ik naar daar om een appartement te zoeken”, zei ze begin deze week. Amper één dag later was ze echter al voorzichtiger: “Ik en mijn vriend vertrekken donderdag op vakantie, maar we keren daarna terug. Maar ter plekke zullen we de opties eens bekijken.” Inmiddels zijn Megan en haar vriend gearriveerd in het emiraat en klaar om aan hun zoektocht te beginnen.