Hanne en Marthe gaan op zoek naar een nieuw K3-lid
Volledig scherm
Hanne en Marthe gaan op zoek naar een nieuw K3-lid © VTM

Jacques en Axel schuimen rommelmarkten af en Hanne en Marthe zoeken een nieuw K3-lid: dit zie je dit najaar op VTM

TVVTM pakt dit najaar uit met tien gloednieuwe programma’s. Blikvangers zijn ‘Eenmaal, Andermaal’, waarin Jacques Vermeire (70) en Axel Daeseleire (52) rommelmarkten en antiquairs afschuimen op zoek naar unieke stukken, en ‘Welkom in de Familie’, dat onbekende Vlamingen de kans geeft een totaal ander leven te leiden. Daarnaast keren ook sterkhouders als ‘Snackmasters’, ‘Camping Coppens’ en ‘Ze Zeggen Dat’ terug met nieuwe seizoenen. 

11 reacties

 • Jean Schepens

  2 maanden geleden
  wat zou je malen om VTM 1,2, 3, etc . als je BBC Entertainment én BBC First in huis hebt ?
 • Kevin Eyselbergs

  2 maanden geleden
  Wij mogen geen reclame meer kunnen doorspoelen omdat men de inkomsten nodig heeft om kwaliteitsvolle programma's te kunnen maken. Dus BV's zien pijltjepikken is een kwaliteitsvol programma? Waar is die vacature voor creatief directeur want de huidige bakt er geen sikkepit van. Even kwaliteitsvol als zijn talkshow waar geen haan naar kraaide.
 • Liesbeth Desmet

  2 maanden geleden
  Luk Alloo live. Zogezegd uniek in België. Euh, Martin Heylen deed dat al 20 jaar geleden in man bijt hond. 🤦
 • Charles Polspoel

  2 maanden geleden
  Triestig wat er allemaal op ons afkomt. Het beste is niet naar die rommel te kijken, maar om een mening te hebben moet je wel verplicht naar de eerste uitzending kijken. Weer zoveel tijd verloren om naar zo'n amateurs te moeten kijken. Het enige wat voor hen telt is om op het scherm te komen om geld te verdienen voor hun triestige prestaties en daarna veel vragen voor hun optredens. Het publiek zal hen wel onderhouden!
 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Ik zal het alleszins niet zien. Ik moet maar het woord vtm zien opduiken en ik zap al door. Geen sikkepit interesse in hun rommel. Degelijk nieuws kunnen ze niet brengen, en het woord duidingsprogramma staat zelfs niet in hun woordenboek.
 1. ‘De Bende van Jan de Lichte’: “Alle ingrediënten van een monsterhit, maar helaas”
  TV

  ‘De Bende van Jan de Lichte’: “Alle ingrediën­ten van een monsterhit, maar helaas”

  Matteo Simoni als een struikrover die in de bres springt voor de sukkelaars van de samenleving, een mens zou voor minder gaan zwijmelen. ‘De Bende van Jan de Lichte’ is al even te bekijken op Streamz, en kende zondagavond ook eindelijk z’n première op VTM. Of deze reeks met de crème de la crème van de Vlaamse acteerwereld het wachten waard was? Bram De Brabander zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 2. Diede is de topfavoriete in ‘K2 Zoekt K3’, maar: “Onderschat de mening van Hanne en Marthe niet”
  TV

  Diede is de topfavorie­te in ‘K2 Zoekt K3’, maar: “Onderschat de mening van Hanne en Marthe niet”

  Ze kwam, ze zag, ze veroverde de eerste stoel. Wie Diede van den Heuvel (21) aan het werk zag in ‘K2 Zoekt K3’, kan niet anders dan concluderen dat ze geknipt is als collega van Hanne en Marthe. Met een monsterscore van maar liefst 418 punten lijkt het bootcamp van komende zaterdag voor de Nederlandse zangeres haast overbodig. “Toen ik aan mijn vrienden en familie vertelde dat ik me had ingeschreven, was niemand verbaasd.”
 3. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.