Jaak Van Assche over heruitzenden afleveringen met BTW in ‘F.C. De Kampioenen’: “Ik vind ze zeker niet minderwaardig”

TVVanaf deze week kan een hele nieuwe generatie fans van ‘F.C. De Kampioenen’ kennismaken met een nieuw personage: Bernard Theofiel Waterslaeghers (BTW), gespeeld door Jakob Beks. Hij moest de ‘slechterik’ DDT doen vergeten nadat Jacques Vermeire z’n veelbesproken overstap maakte naar VTM.

25 reacties

 • Eddy Verfaillie

  5 maanden geleden
  De kampioenen zijn culturel erfgoed. Ze zijn een karikatuur, familie is hoe de Vlamingen zouden willen zijn, thuis is hoe Vlaanderen is, en de kampioenen zijn een stripverhaal van Vlaanderen.
 • Roger Van Bael

  5 maanden geleden
  Komt er nog een decennia bij van die fc de kampioenen dan verkoop ik mijn tv en sluit mijn digitale televisie abonnement af btw of geen btw weg er mee
 • Werner Humblé

  6 maanden geleden
  De eerste 8 seizoenen waren top al wat daarna kwam was sop de kool niet waard goedkope humor en grappen die je van ver ziet afkomen . Zelfs die 4 films was triestig om zien . Kortom DDT en Oscar maakte de serie wie dit niet zag was/is blind .
 • Gerd Calluy

  6 maanden geleden
  ik hou helemaal niet van btw, ik hou niet vd acteur en ook niet van zijn personage. overacting en altijd maar roepen... Pff née
 • Kris Matheuse

  6 maanden geleden
  Prima afleveringen. Totaal niets mis mee…
 1. GEZIEN? ‘The Greatest Dancer van Vlaanderen’: “Leve het goed gemaakte, dartele entertainment”
  PREMIUM
  TV

  GEZIEN? ‘The Greatest Dancer van Vlaanderen’: “Leve het goed gemaakte, dartele entertain­ment”

  VRT-CEO Frederik Delaplace droomde al lang van een shiny floor show, en die ziet hij nu ook werkelijkheid worden. ‘The Greatest Dancer van Vlaanderen’ belooft glitter en glamour, maar ook pakkende, emotionele momenten op de openbare omroep. En een flinke dosis Niels Destadsbader, die zoals geweten een flink stukje kan zingen, maar in dit programma danscoach van dienst is. Hoe brengt hij het ervan af? “De eerste aflevering gaf alle criticasters in één vloeiende dansbeweging lik op stuk.”
 2. ‘Gestrand op Honeymoon Island’, nieuw datingformat van ‘Blind getrouwd’-bedenkers, in wereldprimeur op VTM2
  TV

  ‘Gestrand op Honeymoon Island’, nieuw datingfor­mat van ‘Blind ge­trouwd’-bedenkers, in wereldpri­meur op VTM2

  De Deense bedenkers van ‘Married At First Sight’ - bij ons ‘Blind getrouwd’ - pakken uit met een nieuw, verrassend datingformat. Trouwen, elkaar leren kennen en tegelijkertijd overleven? We zullen zien of de duo’s erin slagen in ‘Gestrand op Honeymoon Island’. Het innovatieve concept wordt voor het eerst gemaakt en uitgezonden in Vlaanderen door VTM2.