Hanne en Melanie maken nog kans om 'Regi Academy' te winnen
Volledig scherm
PREMIUM
Hanne en Melanie maken nog kans om 'Regi Academy' te winnen © VTM

“Ja, Regi is 28 jaar ouder. Maar hoe kan je anders zo veel ervaring hebben?”: tieners Hanne en Melanie in finale van ‘Regi Academy’

TVPiepjong zijn ze, maar zaterdag zingen ze voor twintigduizend paar ogen in een uitverkocht Sportpaleis. Tieners Hanne Reeg (16) en Melanie Amollo (18) maken allebei nog kans om ‘Regi Academy’ te winnen. “Mijn droom is ooit zo groot te worden als ABBA.”

3 reacties

 • Chantal Collier

  3 maanden geleden
  Amai die vrolijke verschijning mis ik toch hoor? Hanne waar blijf je, had je zo graag terug gezien en de vriendschap met Melanie was zo mooi, had de perfecte match geweest! Succes meid en succes aan Arno en Melanie maar ik zie het liedje niet zo inslaan als dat van Pauline voor jaar.
 • Erwin Felix

  4 maanden geleden
  Was te denken dat de jongens naar huis gingen . Regi kiest niet voor de beste zanger, maar voor het mooi plaatje. Hanne is verdiend in de finale. Melanie is goed, maar Arno is een veel betere zanger en heeft meer mogelijkheden met zijn stem, hij had in de finale moeten staan, maar ja een jonge man ligt niet in de bovenste schuif bij de Regi academie!
 • Marnix Depoorter

  4 maanden geleden
  Veel succes en die ABBA droom zit er zeker in .
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. RECENSIE. ‘Pamela, a Love Story’: “Lof voor zo veel kwetsbaarheid”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Pamela, a Love Story’: “Lof voor zo veel kwetsbaar­heid”

  Het gros van haar leven gaf Pamela Anderson zich bloot. Het merendeel met toestemming, maar de ene keer dat het zonder gebeurde blijft haar een dikke 25 jaar later nog steeds achtervolgen. Het pikante videomateriaal dat bij haar thuis werd gestolen en in 1997 via het beginnende internet de wereld rond ging, stortte haar acteercarrière en haar blitz-huwelijk met Mötley Crüe-drummer Tommy Lee de afgrond in. Een jaar nadat de streamingreeks ‘Pam & Tommy’ ook nog eens munt sloeg uit het meest pijnlijke moment uit haar leven gaat Pamela nu met concurrent Netflix in zee om in een twee uur durende docufilm voor het eerst zelf haar tumultueuze leven van begin tot einde uit de doeken te doen. Of haar nieuwe manier van ‘ontboezemen’ u ook even mateloos kan boeien? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.