EPA
Volledig scherm
© EPA

It’s a wrap: opnames voor het vijfde en laatste seizoen van ‘La casa de papel’ zijn afgerond

TVHet einde is in zicht voor de populaire Netflixserie ‘La casa de papel’. Op vrijdag liet het streamingplatform weten dat de opnames voor het vijfde en laatste seizoen achter de rug zijn. “We kunnen niet wachten om jullie te tonen hoe dit verhaal eindigt”, klinkt het op Twitter.

2 reacties

 • Patrick Devos

  1 maand geleden
  Ik hoop dat het niet het seizoen teveel gaat zijn .
 • Geert Vande Walle

  1 maand geleden
  Dat moet wel het beste zijn, het laatste !
 1. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. Het bedrog van Tristan Thompson, de ‘Kardashian Kurse’ en één grote afwezige: alles wat je moet weten over het tweede deel van de ‘KUWTK’-reünie
  TV

  Het bedrog van Tristan Thompson, de ‘Kardashian Kurse’ en één grote afwezige: alles wat je moet weten over het tweede deel van de ‘KUWTK’-reü­nie

  Na twintig seizoenen komt ‘Keeping Up With The Kardashians’ tot een einde. Kim en co zaten nog één keer samen met talkshowpresentator Andy Cohen om hun opmerkelijke traject vol liefde, relatiebreuken, geld en onderlinge strubbelingen te bespreken in ‘Katch Up’. Daar deden ze heel wat verrassende onthullingen en wij hebben dan ook de strafste uitspraken uit het tweede deel van de reünie op een rij gezet.