VTM
Volledig scherm
© VTM

Intriges, frustraties en confrontaties in reünie-aflevering van ‘De verraders’

TVDe finale is gespeeld, alle kaarten liggen op tafel. Deze avond kwam de hele groep nog een keer samen in de reünie-aflevering van ‘De verraders, waarin Staf Coppens hen alle onbeantwoorde vragen voorschotelt. Waarom onthulde Loïc bijvoorbeeld dat hij een verraders was? Confrontaties worden aangegaan, frustraties worden uitgepraat en mysteries worden opgehelderd.

9 reacties

 • peter rottier

  1 jaar geleden
  Raar format. Zij die 'winnen' zijn eigenlijk de domste spelers. De verraders weten dat ze van hen niets te vrezen hebben. Slimme spelers zoals Astrid worden er natuurlijk rap uitgestemd.
 • Leen Demeyer

  1 jaar geleden
  Wat een grappige visies. Dat meisje speelde het spel, en werd gedomineerd te vaak.
 • RITA STASSINET

  1 jaar geleden
  Jamie Lee weer wat leugens gelukkig was Walter daar om ze daar op te wijzen. Iemand al is het een spel die zijn woord breekt is nooit nog te vertrouwen. Zij is een ego tripper en wilde alleen winnen en niet met de afgesproken 3.
 • Leen Demeyer

  1 jaar geleden
  Glenn, het was omgekeerd. Walter was opnieuw heel dominant en gebruikte opnieuw sluwe woorden om de zaken anders voor te stellen. Typisch advocatentaal. Je moet daar wel door kunnen kijken. Hij stelt alles anders voor.
 • glenn wouters

  1 jaar geleden
  Jamie lee maar jammeren dat ze niet kan liegen en altijd eerlijk is. In de reünie betrapte Walter haar op de ene leugen na de ander. Ik denk dat ze maar al te graag het "rolletje" van slechterik op zich nam.