House of the Dragon: Milly Alcock
Volledig scherm
PREMIUM
House of the Dragon: Milly Alcock © HBO/Brunopress

INTERVIEW. Milly Alcock, dé karakterkop uit ‘House of the Dragon’: “Mijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn”

TVZe is de eerste die na Emilia ‘Kahleesi’ Clarke het vurige woord ‘Dracarys’ mocht uitspreken in het ‘Game of Thrones'-universum. Drie afleveringen ver is ‘House of the Dragon’-gezicht Milly Alcock (22) al bijna even populair als haar voorgangster. Wij spraken met de actrice naar aanleiding van haar grote doorbraak. “Eerlijk? Ik had nog nooit naar ‘Game of Thrones’ gekeken toen ik auditie deed.”

1 reactie

 • Steven Van Soom

  2 maanden geleden
  Milly Alcock heeft haar personage op een geweldige manier neergezet in een toch wel heel sterke casting en acting bij haar collega's in de serie. maar ze valt toch nog op net zoals Emilia Clarke opviel in Game of thrones. inderdaad twee karakterkoppen. jammer dat ze verdwijnt na aflevering 5 maar Emilia blijft wel de nummer 1
 1. STREAMINGTIP. Must-see mysterieseries voor de fans van ‘Manifest’
  TV

  STREAMING­TIP. Must-see mysteriese­ries voor de fans van ‘Manifest’

  ‘Manifest’ trok deze maand na lang wachten een nieuw blik aan epische twists open aangaande vlucht 828 en haar overlevers. En dat is eraan te zien, want de reeks domineert de Netflix-top tien in ons land. Maar wie in afwachting van het langverwachte tweede deel van seizoen vier gretig op zoek is naar nog meer raadselachtige series met een bovennatuurlijke twist, moet niet op z’n honger blijven zitten. Van ‘The Wilds’ op Prime Video tot ‘The Leftovers’ op Streamz: wij stellen u enkele van de beste - en meest onderschatte - ‘must-see’ mysteries voor.