Gregory Van Gansen / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Gregory Van Gansen / Photo News

INTERVIEW. Birgit Van Mol (53) stopt als anker en krijgt eigen interviewreeks: “Ik wist niet dat die uitzending van 9 april mijn laatste zou zijn”

TVBreaking news: Birgit Van Mol stopt als nieuwsanker. Het langst zittende vrouwelijke anker van VTM ruilt haar stoel in voor een eigen interviewreeks en zet haar fraaie schouders nog méér onder Telefacts en Telefacts Zomer - dat vanavond start. Ze vertelt waarom ze de keuze maakte, hoe het gaat met haar zieke man en blikt terug op enkele onvergetelijke momenten.  “De ontsnapping van Dutroux zal me altijd bijblijven. Op handen en voeten sloop ik door de studio.”

 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.