Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photonews
Volledig scherm
PREMIUM
© Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photonews

INTERVIEW. Birgit Herteleer, het nieuwste anker van VTM: “Die eerste keer dacht ik: hoe zot moet je zijn om dit te willen doen?”

Birgit Herteleer (30) presenteert sinds juli het Nieuws op VTM alsof ze haar hele leven niks anders heeft gedaan. Bij haar debuut werd nog gezegd dat het om een tijdelijke invalbeurt ging, maar die van VTM zijn ook niet op hun hoofd gevallen, dus hebben ze dat tijdelijke gauw geschrapt, en Herteleer aan de stal van ankers toegevoegd. “Maar ik heb nog zoveel te leren,” zegt ze in haar eerste interview.

  1. Julie Vermeire en partner over nieuw seizoen ‘Klopjacht Celebs’: “Wij zouden echt nooit criminelen kunnen zijn”
    Play
    TV

    Julie Vermeire en vriend Laurins over nieuw seizoen ‘Klopjacht Celebs’: “Wij zouden echt nooit criminelen kunnen zijn”

    Vanaf vandaag kan je naar de nieuwe onlinereeks ‘Klopjacht Celebs’ op GoPlay kijken. Het principe is hetzelfde als bij de televisiereeks ‘Klopjacht’, waarbij duo’s uit de handen van het speurdersteam moeten zien te blijven en undercover gaan. Maar bij deze onlinereeks nemen twee bekende duo’s het tegen elkaar op: Julie Vermeire en vriend Laurins Dursin en Jonatan Medart samen met influencer Elodie Gabias. Showbits-reporters Jarne en Desna spraken met Julie en haar vriend over hun deelname.