Dansaertvlamingen
Volledig scherm
Dansaertvlamingen © Streamz

Instagrampagina ‘Dansaertvlamingen’ krijgt eigen reeks op Streamz (met onder meer Lize Feryn en Jelle De Beule)

TVDe populaire Instagrampagina ‘Dansaertvlamingen’ krijgt zijn eigen tv-reeks op Streamz. Het sketchprogramma gaat over hippe twintigers en dertigers. De reeks is gemaakt door Sara Leemans, die ook achter het Instagramaccount zit.

 1. "Het succes is ons naar het hoofd gestegen": zo gaat het nog met de deelnemers uit 'Mijn restaurant’
  PREMIUM
  TV

  "Het succes is ons naar het hoofd gestegen": zo gaat het nog met de deelnemers uit 'Mijn restaurant’

  ‘Mijn restaurant’ was een enorm succes voor VTM, maar voor de kandidaten liep het minder goed af. Geen van de twintig zaken wist te overleven en de relatiebreuken zijn niet op één hand te tellen. Gisteren blikten de kandidaten uit het allereerste seizoen terug, nu delen de deelnemers uit het tweede en derde seizoen hun ervaringen. “Via via laat hij weten dat hij zich ‘slecht behandeld’ en ‘misbruikt’ voelt door VTM”, klinkt het in ‘Dag Allemaal’.
 2. Yoshadiinho wint als eerste ‘The Greatest Dancer van Vlaanderen’: “Nu krijgt hij de kans om zijn droom waar te maken”
  PREMIUM
  TV

  Yoshadiin­ho wint als eerste ‘The Greatest Dancer van Vlaanderen’: “Nu krijgt hij de kans om zijn droom waar te maken”

  Een eer om ‘u’ tegen te zeggen. Yoshi (21) - beter gekend als Yoshadiinho - mag zich als allereerste ‘The Greatest Dancer van Vlaanderen’ noemen. De Antwerpenaar wist met zijn meeslepende moves en afrodans het publiek helemaal te veroveren. Iets waar Yoshi enorm trots op is. “Heel wat mensen uit mijn community appreciëren het dat ik de afrostijl aan Vlaanderen introduceerde”, vertelt hij ons. Ook hoe hij de samenwerking met zijn coach Niels Destadsbader ervaarde en wat hij van plan is met het prijzengeld doet hij uit de doeken.