Blind Getrouwd
Volledig scherm
© Blind Getrouwd

Inschrijvingen nieuw seizoen ‘Blind Getrouwd’ geopend

TVHet huwelijk van de volstrekt vreemde koppels in ‘Blind Getrouwd’ kunnen we nog volgen in de huidige reeks van het programma, maar de makers denken al aan een nieuw seizoen. Wie dus de uitdaging wel ziet zitten om het experiment aan te gaan, kan zich vanaf nu inschrijven.

2 reacties

 • Steven PIENS

  2 jaar geleden
  Hopelijk kiezen ze deze keer vrouwen die ECHT willen trouwen en niet enkel voor de status. Met "ik voel het niet", "ik kan mij niet openstellen", "heb tijd voor mezelf nodig",... kom je er niet.
 • christianne bruyland

  2 jaar geleden
  Als men de slaagkans bekijkt, zou ik toch 2 x nadenken vooraleer me in te schrijven. Of het is u om het feest en de reis te doen, zoals vaak te lezen is. Wat er hier werkelijk aan vasthangt is een programma maken om zoveel mogelijk kijkers aan te trekken, dat is mijn conclusie na zo veel seizoenen.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.