Indrukwekkende voor en na: Inge’s huis is onherkenbaar na het ingrijpen van ‘Extreme Makeover Vlaanderen’

TVHet verbouwteam van ‘Extreme Makeover Vlaanderen’ had een duidelijke missie tijdens hun eerste aflevering: overleden papa Thijs’ werk afmaken en de ziel die hij in de woning stopte in ere houden. Kleine Noah’s slaapkamer werd volledig ondergedompeld in Minecraft-stijl en mama Inge kreeg een volwaardige slaapkamer waarin ze door het dakraam naar de sterren kan kijken. Missie geslaagd? Bekijk hier de onthulling.

 1. Grote finale van ‘Eurosong 2023’ vindt plaats in Paleis 12 (en jij kan erbij zijn)
  TV

  Grote finale van ‘Eurosong 2023’ vindt plaats in Paleis 12 (en jij kan erbij zijn)

  Op zaterdag 14 januari vindt de finale plaats van ‘Eurosong 2023' in Paleis 12 in Brussel. Tijdens die spannende liveshow komen we eindelijk te weten wie ons land zal vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. Wordt het Loredana, Hunter Falls, of misschien toch The Starlings? Het beslissende moment kan je vanop de eerste rij meemaken, want tickets voor de grote finale zijn vanaf maandag 21 november 2022 te koop.
 2. Geen recordscore voor Rode Duivels: 1,8 miljoen kijkers volgen de match
  TV

  Geen recordsco­re voor Rode Duivels: 1,8 miljoen kijkers volgen de match

  Er mag dan wel geen Rode Duivels-gekte heersen, woensdagavond keken toch liefst 1.812.563 fans naar de moeizame overwinning van België tegen Canada. Een topcijfer, maar wel nog ver verwijderd van de absolute topscore van 2.502.400 fans voor de halve finale match van de Rode Duivels tegen Frankrijk tijdens het EK in 2018. Op eerdere WK’s, in 2014 en 2018, lokten de Duivels ook tijdens de eerste fase moeiteloos meer dan 2 miljoen kijkers.