Niels kleedt Tori uit in het nieuwe datingprogramma Uit De Kleren: op dat moment kennen de twee elkaar nog geen vijf minuten.
Volledig scherm
PREMIUM
Niels kleedt Tori uit in het nieuwe datingprogramma Uit De Kleren: op dat moment kennen de twee elkaar nog geen vijf minuten. © VTM2

In ‘Uit de kleren’ moeten singles elkaar na 90 seconden al uitkleden: “Daten in ondergoed is het middel, niet het doel”

TVEen date beginnen, waar die normaal gezien eindigt: in bed. Dat is het uitgangspunt van het opmerkelijke, nieuwe datingprogramma ‘Uit de kleren’ op VTM 2. “Na 90 seconden waren we elkaar al aan het uitkleden”, vertelt Niels (25) over zijn afspraakje met Tori. “Maar toen ons na een halfuur gevraagd werd om te kussen, vonden we dat toch te snel.”

25 reacties

 • Noël Laperre

  1 maand geleden
  Uitloper van het essentiële aangaande sociale media. Maw voyeur ( kijker ) meets exhibitionist/narcist ( programma participant ). In de wetenschap dat die laatste vaak geen idee heeft over de impact van zijn "gemonteerde' expositie.
 • Emanuel de Landheer

  1 maand geleden
  Dit hebben we echt niet nodig in corona tijdperk!
 • Erik De Muynck

  1 maand geleden
  En moeten de zonen Van As daarvoor wijken vraag ik mij af? VTM is de pedalen aan het verliezen geloof ik. Dit zegt iets over het management, VTM was wel iets anders in de tijd van Guido en Mike.
 • Gert Blommaert

  1 maand geleden
  Dit programma werkt echtscheidingen, ontucht en pornografie in de hand
 • Dhaese Peter

  1 maand geleden
  Alleen de slogan is al problematisch: .. waar normaal gezien een data eindigt. Dit betekent dus dat iedereen met maar één doel aan het daten slaat: de ander zo snel mogelijk in bed krijgen... Wel, als dat waar is, ben ik Caesar... Avé!
 1. Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'
  Play
  VTM2

  Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'

 2. Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"
  Play

  Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"