Martine Jonckheere, Annie Geeraerts en Yanni Bourguignon in Dag Allemaal
Volledig scherm
PREMIUM
Martine Jonckheere, Annie Geeraerts en Yanni Bourguignon in Dag Allemaal © Kristof Ghyselinck

“In het begin werden we vaak uitgelachen”: drie generaties acteurs over 30ste verjaardag van ‘Familie’

TVDeze week blaast ‘Familie’ dertig kaarsen uit. Daarom gunnen drie generaties acteurs - Annie Geeraerts (95), Martine Jonckheere (65) en Yanni Bourguignon (22) - u een unieke blik achter de schermen van hun ‘Familie’, door de jaren heen. Van de set die instort tot het materiaal van de geluidsman dat in de gracht belandt: de acteurs maakten al heel wat opmerkelijke verhalen mee. “Een paar maanden werk, zeiden ze bij mijn aanwerving. Ik was daar enorm gelukkig mee”, zegt Martine.

12 reacties

 • Chris Van den Eynde

  1 jaar geleden
  Niemand is ooit gestopt met jullie uit te lachen.. Zeker niet als jullie in het echte leven wat dingen van die types hebben aangenomen. Inderdaad a.u.b. de stekker er uit, een lijk kan je niet reanimeren... Euh :)
 • Raoul Rouma

  1 jaar geleden
  inderdaad, na een jaar niet gekeken te hebben nu opnieuw geprobeerd te kijken en ja het is nu om te lachen met de gekste gespeelde toestanden. Stop er mee!
 • Kelly Verlinden

  1 jaar geleden
  Jullie worden nog altijd uitgelachen.
 • ronny cuypers

  1 jaar geleden
  En we blijven lachen. Doe zo verder. Lachen is gezond.
 • Marko Decandt

  1 jaar geleden
  Ik ben nooit gestopt met hun uit te lachen :-D
 1. Jasha uit 'Boer zkt vrouw' reageert voor het eerst op alle drama: "Achteraf bekeken zou ik het anders aangepakt hebben”
  Showbits

  Jasha uit 'Boer zkt vrouw' reageert voor het eerst op alle drama: "Achteraf bekeken zou ik het anders aangepakt hebben”

  “Achteraf bekeken zou ik het anders aangepakt hebben”. Zo kijkt Jasha terug op het uit de hand gelopen conflict afgelopen zondag in ‘Boer zkt vrouw’. Haar twee concurrentes stapten uit het programma en lieten boer Raphaël achter op zijn erf. Deelneemster Jasha, met wie hij een onderonsje in zijn caravan had, bleef als enige over. Zij reageert nu voor het eerst op alle drama. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 2. “Ik vind het prachtig om te zien hoe prinses Elisabeth haar vleugels uitslaat”: heeft Raaf een band met het paleis?
  PREMIUM
  TV

  “Ik vind het prachtig om te zien hoe prinses Elisabeth haar vleugels uitslaat”: heeft Raaf een band met het paleis?

  Eén van de grote favorieten voor de eindzege van ‘The Masked Singer’ is Raaf. Maar wie zit er verborgen onder het majestueuze vederpak? ‘Dag Allemaal’ vroeg Raaf de pluimen van het lijf, in een gesprek over open zijn over je onzekerheden, favoriete muziek en zijn/haar band met het koningshuis. Opgelet: dit artikel kan extra tips bevatten. “Mijn deftige vederbos kan niet altijd verbergen dat ik goedlachs ben.”
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.