Gluren bij de buren doet iedereen graag, zeker als die in een indrukwekkende villa in Oostduinkerke wonen. Al spreekt ook het alledaagse aan, zoals Marie en Viktor die de kerstboom opstellen of Gert die met Ellen langs de dokter gaat voor een ooglidcorrectie.
Volledig scherm
PREMIUM
Gluren bij de buren doet iedereen graag, zeker als die in een indrukwekkende villa in Oostduinkerke wonen. Al spreekt ook het alledaagse aan, zoals Marie en Viktor die de kerstboom opstellen of Gert die met Ellen langs de dokter gaat voor een ooglidcorrectie. © sbs

In een glamoureus leven... plas je ook in de douche: waarom ‘De Verhulstjes' wekelijks een miljoen kijkers halen

TVEr is de inkijk in hun glamourleven, de gortdroge ironie van de pater familias en het sexappeal van de zoon. Maar volgens kenners hebben 'De Verhulstjes' het miljoen kijkers per week vooral te danken aan de herkenbaarheid. Al weet Gert ook precies hoe je een docusoap succesvol maakt. "Als de camera's je continu volgen, word je automatisch je eigen televisiemaker."

 1. TikTokker ontdekt ‘tic’ van Rachel Green in ‘Friends’ en het internet ontploft
  TV

  TikTokker ontdekt ‘tic’ van Rachel Green in ‘Friends’ en het internet ontploft

  Ben je een grote ‘Friends’-addict en heb je alle 236 afleveringen wel 10 keer bekeken? Dan raden we je aan om niet verder te lezen, want dit artikel zou je hele ‘Friends’-beleving weleens voorgoed kunnen veranderen. Een TikTokker ontdekte namelijk dat het personage Rachel (gespeeld door Jennifer Aniston) een opvallende tic heeft. Hij maakte er een compilatie van en we kunnen bevestigen: eens je het gehoord hebt, is het onmogelijk het niet meer te horen.
 1. Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen
  Play
  Blind Getrouwd

  Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen

 2. Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'