VTM
Volledig scherm
© VTM

In de cel, een autocrash en vooral veel bloed: dit was de seizoensfinale van ‘Familie’

TVEr werden - spoiler alert - serieuze meppen uitgedeeld en er vloeide nogal wat bloed vrijdag in de seizoensfinale van ‘Familie’. Niet iedereen lijkt de intense confrontaties ook te zullen overleven. Het speculeren kan beginnen: welke personages zullen er bij de start van het nieuwe seizoen niet meer bij zijn?

1 reactie

 • Henri Demeer

  2 maanden geleden
  Daar zijn we eindelijk terug een paar maand vanaf
 1. ‘Star Wars’-fans opgelet: de trailer van spin-off ‘Andor’ is op aarde geland
  Play
  TV

  ‘Star Wars’-fans opgelet: de trailer van spin-off ‘Andor’ is op aarde geland

  Disney+ heeft eindelijk de officiële trailer van de spin-off ‘Andor’ op de wereld losgelaten. De serie speelt zich af voor de gebeurtenissen van ‘Rogue One: A Star Wars Story’ en volgt het leven van het personage Cassian Andor. De serie strikte onder meer sterren als Diego Luna (42), Forest Whitaker (61), Stellan Skarsgård (71) en Adria Arjona (30). Op woensdag 21 september gaat de show in première. Bekijk hier alvast de trailer.
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 3. Gaat ‘Grey’s Anatomy’ verder zonder dokter Grey? Actrice Ellen Pompeo weinig te zien in nieuw seizoen
  TV

  Gaat ‘Grey’s Anatomy’ verder zonder dokter Grey? Actrice Ellen Pompeo weinig te zien in nieuw seizoen

  De Amerikaanse actrice Ellen Pompeo (52) werd wereldberoemd dankzij haar hoofdrol -Meredith Grey- in de succesvolle dokterserie ‘Grey’s Anatomy’. Het negentiende seizoen is in de maak en er zijn zelfs al nieuwe castleden aangekondigd. Maar het ziet er naar uit dat het personage Meredith Grey niet veel in beeld gaat komen. Betekent dit haar afscheid? En wat is de reden?