VTM
Volledig scherm
© VTM

In de cel, een autocrash en vooral veel bloed: dit was de seizoensfinale van ‘Familie’

TVEr werden - spoiler alert - serieuze meppen uitgedeeld en er vloeide nogal wat bloed vrijdag in de seizoensfinale van ‘Familie’. Niet iedereen lijkt de intense confrontaties ook te zullen overleven. Het speculeren kan beginnen: welke personages zullen er bij de start van het nieuwe seizoen niet meer bij zijn?

1 reactie

 • Henri Demeer

  3 maanden geleden
  Daar zijn we eindelijk terug een paar maand vanaf
 1. ANALYSE. Slechte kijkcijfers? We keken in september meer tv dan vorig jaar (al zitten er ook een paar flops bij)
  TV
  9

  ANALYSE. Slechte kijkcij­fers? We keken in september meer tv dan vorig jaar (al zitten er ook een paar flops bij)

  Geen grote winnaars, geen grote verliezers na één maand tv-offensief. En dus is men tevreden bij de drie grote Vlaamse zendergroepen. Begin september leken de kijkcijfers nog te kelderen, maar het tegendeel is waar. We keken zelfs méér dan een jaar geleden, alleen doen we dat meer dan ooit uitgesteld of via de streamingsplatformen. Al krijgen niet alle programma’s een goed rapport.
 2. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  3

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.