VTM
Volledig scherm
© VTM

IN BEELD. Zo zag de laatste opnamedag van Gunther Levi en Martine Jonckheere bij ‘Familie’ eruit

TVOp maandag kregen ‘Familie’-kijkers een antwoord op de vraag die al sinds afgelopen vrijdag in hun hoofd spookte. Komen Peter (Gunther Levi) en Marie-Rose (Martine Jonckheere) levend uit de vlammenzee die hun woning teisterde? Het antwoord was helaas negatief. Voor Marie-Rose kwam alle hulp te laat. Niet veel later bezweek ook Peter aan de gevolgen van een zuurstoftekort.

1 reactie

 • patrick de bock

  3 maanden geleden
  Ik vraag me af of die rommel nog kijkers heeft!
 1. RECENSIE. ‘The Terminal List’: “Chris Pratt zonder pret is een tegenvaller”
  PREMIUM
  TV
  1

  RECENSIE. ‘The Terminal List’: “Chris Pratt zonder pret is een tegenval­ler”

  Op het grote scherm schittert hij vooral in blockbusters voor het ganse gezin, maar op het kleine scherm vecht Chris Pratt dezer dagen een meer duister en psychologisch robbertje uit als een militair met een versnipperde psyche die z’n eigen complottheorieën gelooft en er niet voor terugdeinst om daar bloederig naar te handelen. Rechtsgezinde, conservatieve wapenpropaganda voor de één. Een met spanning en topcast volgestouwde actiethriller voor de ander. Is ‘The Terminal List’ op Prime Video het voordeel van uw streamingtwijfel waard? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 2. Niet alleen acteurs zijn de sterren van het scherm: deze auto’s veroverden een plek in ons collectief geheugen

  Niet alleen acteurs zijn de sterren van het scherm: deze auto’s veroverden een plek in ons collectief geheugen

  We sluiten niet alleen goeie acteurs in onze harten, soms gaat ook hun voertuig met de aandacht lopen. Zo is de grasgroene Porsche van Rik Verheye in ‘Nonkels’ intussen een toeristische attractie in Knokke. Mensen staan zelfs in de rij om een selfie te nemen met de fluo bolide, die nu te koop staat. Maar het is lang niet de eerste keer dat een tv-vehikel de show steelt. ‘Dag Allemaal’ maakte een overzicht.