Volledig scherm
© © Kris Van de Sande - www.krisv

IN BEELD. Kerstspecial ‘De Kampioenen’ belooft spektakel vol grote emoties en véél sfeer

TV‘F.C. De Kampioenen’ brengt op 25 december op Eén een speciale kerstaflevering als ode aan Johny Voners, die in maart dit jaar overleed aan de gevolgen van kanker. De aflevering zal ruim een uur duren en is tegelijk een terugblik op 30 jaar De Kampioenen. De eerste beelden zijn alvast veelbelovend. 

0 reacties

 1. Ontdek de eerste beelden van ‘Huis Gemaakt’: koppel Harry en Jerina zijn meteen compleet ondersteboven
  TV

  Ontdek de eerste beelden van ‘Huis Gemaakt’: koppel Harry en Jerina zijn meteen compleet onderstebo­ven

  Klamme handjes bij de negen koppels die vanaf woensdag strijden om hun woning in ‘Huis Gemaakt’. Drie leegstaande panden worden van kelder tot zolder verbouwd. In Kortrijk stappen Femke en Tobias, Thibaut en Charlotte en Harry en Jerina binnen in een vervallen burgerwoning uit de periode na de Tweede Wereldoorlog. Harry en Jerina zijn meteen gecharmeerd door het pand. “F*ck, hoe biejstig vent! Dat is hier een klein paleisje”, aldus Harry. “Jullie zijn wel snel tevreden hé, want ik zie vooral veel werk”, valt Dina Tersago op. Het enthousiasme van de koppels wordt ook meteen getemperd als blijkt dat één van hen ‘Huis Gemaakt’ zal moeten verlaten, nog voor de eerste muur is gesloopt…
 2. Blijven de Kampioenen bestaan? “Wat het ook wordt, het zal altijd de goeie beslissing zijn”
  TV

  Blijven de Kampioenen bestaan? “Wat het ook wordt, het zal altijd de goeie beslissing zijn”

  ‘F.C. De Kampioenen’ brengt op 25 december op Eén een speciale kerstaflevering als ode aan Johny Voners, die acht maanden geleden overleed. De aflevering zal ruim een uur duren en is tegelijk een terugblik op 30 jaar De Kampioenen. Maar betekent dit ook het einde van F.C. De Kampioenen? Collega’s An Swartenbroeckx en Niels Destadsbader praten erover in ‘Vandaag’, en ook de weduwe van Johny reageert.
 1. Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'
  Play
  VTM2

  Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'

 2. Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"
  Play

  Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"