Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts / Photo News

"Ik zal op tv een enorme flierefluiter zijn": Marie Verhulst begint aan nieuw Samson-hoofdstuk, met hulp van broer Viktor

TVNa de concerten is Marie Verhulst (25) klaar om ook het tv-scherm in te palmen met Samson. Vanaf maandag houden het kersverse baasje en haar hond de Ketnetters bezig met nieuwe afleveringen, geschreven door broer Viktor (26). En zo zetten de nakomelingen van Gert Verhulst (52) zijn levenswerk verder. "Dat familiegebeuren maakt het allemaal nóg magischer."

  1. Confederatie Bouw boos op de Planckaerts: “Ze zondigen tegen zowat alle veiligheidsregels”

    Confedera­tie Bouw boos op de Plan­ckaerts: “Ze zondigen tegen zowat alle veilig­heids­re­gels”

    ‘Château Planckaert’ is met meer dan een miljoen kijkers een van de populairste tv-programma’s van het moment, maar valt toch niet bij iedereen in de smaak. De bekende familie knapt een vervallen kasteel in Frankrijk op, maar zondigt volgens de Confederatie Bouw tegen zowat alle veiligheidsregels in de bouw. “Eddy en co zijn niet ‘goe bezig’, ook al zongen ze ooit van wel”, klinkt het. Om het belang van veiligheid in de bouw te benadrukken, heeft de Confederatie Bouw al anderhalf jaar de campagne www.safetymypriority.be lopen. Ondertussen heeft de familie ook gereageerd op de heisa. “Dit is niet onze eerste renovatie.”