Na twee seizoenen is de druk voor Danira Boukhriss van de ketel. "De tijd dat iedereen met een vergrootglas naar mij zat te kijken, is voorbij."
Volledig scherm
Na twee seizoenen is de druk voor Danira Boukhriss van de ketel. "De tijd dat iedereen met een vergrootglas naar mij zat te kijken, is voorbij."

"Ik voel alleen nog gezonde spanning": Danira Boukhriss (30) begint vol zelfvertrouwen aan derde seizoen ‘Vandaag’

TVZenuwen? Daar heeft Danira Boukhriss Terkessidis vanavond geen last van, als ze het derde seizoen van haar talkshow 'Vandaag' op gang trapt. Dat ze net dertig is geworden, heeft daar wellicht mee te maken. "Ik kan nu beter relativeren", klinkt het zelfzeker. Wel blijft het topsport, zo'n dagelijks programma. "De vorige twee seizoenen verloor ik telkens vier kilo."

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”