"Ik heb toch al meer dan 20.000 euro uitgegeven": zo verslavend kan plastische chirurgie zijn

TVEen borstvergroting, neuscorrectie of butt lift. Hoe groot is het taboe in Vlaanderen nog? Daarover gaat de nieuwe docureeks op Streamz: ‘Chasing Beauty: Perfectie te koop?’, van dezelfde makers als ‘OnlyFans: de Naakte Vlaamse Waarheid’. Negen jonge vrouwen en mannen laten zich volgen in hun zoektocht naar de ideale schoonheid. Hoeveel kost het? Is het gevaarlijk? Zouden ze het opnieuw doen? Senne spreekt met Jelena Topalovic uit ‘De Bachelor’ en Diaz Pena Verlez uit ‘Ex on the Beach’. Bekijk het in een nieuwe Showbits.

12 reacties

 • Marie Rose Van der Haeghen

  2 maanden geleden
  Natuurlijke schoonheid is nog altijd het mooist .
 • rudi swinnen

  2 maanden geleden
  Als zij er graag uitzien als een buitenaards wezen is dat eigenlijk hun eigen probleem . Persoonlijk huiver ik van zulke mensen . Plastische chirurgie is dikwijls wel een zegen na verminkingen ten gevolge van een ongeval , of bij bepaalde aangeboren afwijkingen .
 • Moniek Smets

  2 maanden geleden
  Wat ge schoon noemt ,proficiat .weet je wanneer ge sterk zijt Anouk als ge tevreden zijt met hoe je bent en schoon zijt vanbinnen ,daarvoor moet ge niet van plastiek zijn . Tegenwoordig trekken al die zich laten verbouwen op elkaar .
 • Peter Smets

  2 maanden geleden
  Mensen moeten doen wat hen gelukkig maakt. Als dit plastische chirurgie is, wie hoeft daar dan kritiek op te hebben? Er is al miserie genoeg in het leven om niet dagelijks bezig te zijn met je geluk. En het ergste is nog: het zijn vaak de mensen waarvan je het niet zou zeggen, die nog het ongelukkigst zijn.
 • Fanny Konings

  2 maanden geleden
  Anouk heeft oa een volledig facial transformatie ondergaan, je kiest er natuurlijk zelf voor maar waarom zou je aan een huis renoveren en jezelf niet doorheen de tijd , dit is ook zelfliefde zeker? Of een gecontroleerde maskerade
 1. Afscheid zonder Emmy-nominatie voor ‘Billie vs. Benjamin’ van Tim Van Aelst
  TV

  Afscheid zonder Em­my-nominatie voor ‘Billie vs. Benjamin’ van Tim Van Aelst

  Tim Van Aelst en Sofie Peeters, de drijvende krachten achter productiehuis Shelter, kunnen niet in perfecte schoonheid afscheid nemen. De deuren van hun productiehuis hebben ze inmiddels definitief achter zich dichtgeslagen, maar zopas kregen ze de melding dat hun ultieme tragikomische Streamz-serie ‘Billie vs. Benjamin’ geen nominatie heeft gekregen voor de International Emmy Awards, zowat de meest prestigieuze tv-prijs ter wereld.
 2. Hoogmoed bij Jens Dendoncker en Jeroen Verdick voor ‘Het Jachtseizoen’: “We eisen 50.000 euro cash als we winnen”
  Play
  Showbits

  Hoogmoed bij Jens Dendoncker en Jeroen Verdick voor ‘Het Jachtsei­zoen’: “We eisen 50.000 euro cash als we winnen”

  In ‘Het Jachtseizoen’ gaan deze week comedians Jens Dendoncker en Jeroen Verdick op de vlucht voor de jagers. Showbits volgde opnames afgelopen zomer. Start het duo met een weldoordacht plan aan het avontuur of leggen ze hun lot in de handen van toevallige passanten? En hoe intimiderend vinden ze de roast door Laura Tesoro, Jamie-Lee Six en Maarten Cop? En hoe schatten de twee elkaar capaciteiten in? Ontdek het in een nieuwe Showbits.
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.