Joel Hoylaerts / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts / Photo News

"Ik heb speciaal mijn vaarbewijs gehaald": Joni Ceusters (‘Kamp Waes’) debuteert als acteur in Vlaamse ‘Baywatch’

TVHij bracht als één van de weinigen de zware training van 'Kamp Waes' tot een goed einde. En ook in 'De redders' gaat Joni Ceusters (24) de uitdaging voluit aan. Zonder acteerervaring - "maar met veel goesting" - maakt hij vanavond z'n acteerdebuut in de nieuwe Vlaamse fictiereeks op Play4. "Van de castleden ben ik de enige die eerdere ervaring heeft."

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.