Jelena Topalovic en Diaz Pena Verlez doen hun verhaal in het nieuwe Streamz-programma 'Chasing Beauty'.
Volledig scherm
PREMIUM
Jelena Topalovic en Diaz Pena Verlez doen hun verhaal in het nieuwe Streamz-programma 'Chasing Beauty'. © Tessa Kraan

“Ik heb een prachtige neus, maar ik kan er niet door ademen”: ‘Chasing Beauty’-gezichten over plastische chirurgie

TVSteeds meer vrouwen en mannen kiezen voor esthetische chirurgie, en onderzoek toont aan dat de vraag de komende jaren enkel zal toenemen. Streamz-docu ‘Chasing Beauty: Perfectie Te Koop?’ wil de schaduwzijde van plastische ingrepen belichten, en laat daarbij verschillende realitysterren aan het woord. Onder hen ‘De Bachelor’-kandidate Jelena en ‘Ex on the Beach’-fenomeen Diaz. Zij vertellen openlijk wat de voor- en nadelen zijn, en hoe het er bij hen aan toeging. “Ik gebruikte een app, en een week later zat ik in Turkije. Dat is toch niet normaal?”

14 reacties

 • Patrick Dubois

  2 maanden geleden
  Mensen toch, wees al blij zoals je bent, er zijn mensen in de wereld die tevreden zijn als ze al een stap kunnen zetten, dit is als een slag in het gezicht van mindervaliden.
 • Marie Rose Van der Haeghen

  2 maanden geleden
  Plastische chirurgie enkel toestaan om medische redenen . Die dokters zouden moeten vervolgd worden om aan gezonde jonge lichamen te prutsen .
 • Juliette Francois

  2 maanden geleden
  Ik heb de docu bekeken. Sommige gevallen zijn echt schrijnend en hebben duidelijk meer nood aan een psychiater dan aan een plastische chirurg. Nog maar net hersteld van de ene operatie en de andere staat al gepland. Onleefbaar feitelijk...
 • Ives Ameel

  2 maanden geleden
  Zolang ze het zelf betalen en in zulke landen zou ik zeker nooit aan mij laten prutsen.
 • Dimitry Franck

  2 maanden geleden
  Als je hiermee bezig bent is gewoon het toppunt van narcisme. Btw het ziet er niet uit.
 1. RECENSIE. ‘The Bear’: “De meest stressvolle show sinds ‘Succession’”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘The Bear’: “De meest stressvol­le show sinds ‘Succession’”

  Chaos in de keuken op Disney+. In de achtdelige dramareeks ‘The Bear’ maakt u kennis met het ongerijmde keukenteam van een jonge topchef, die van de hoogste culinaire echelons moet neerdalen om de stuurloze broodjeszaak van z’n overleden broer uit de stront te trekken. Met de tegenwerking van pittige collega’s en familieleden probeert hij de zaak op de rails te krijgen terwijl hij ook nog eens een beer van een angststoornis moet zien te temmen. Maar of er ook meer op het menu staat dan alleen stress en zweet? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 1. Spin-off van ‘La Casa de Papel’ komt eraan: maak kennis met de personages van ‘Berlin’
  Play
  TV
  1

  Spin-off van ‘La Casa de Papel’ komt eraan: maak kennis met de personages van ‘Berlin’

  In 2021 namen de fans afscheid van de immens populaire Netflixreeks ‘La Casa de Papel’. Maar lang hoeven ze niet te treuren, want de productie van de spin-off reeks ‘Berlin’ is gestart. Acteur Pedro Alonso (51) kruipt opnieuw in de huid van het personage Berlin, maar wordt deze keer bijgestaan door heel wat nieuwe gezichten. Netflix deelde alvast een eerste teaser om de liefhebbers warm te maken én kennis te laten maken met de nieuwe bende.
 2. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  3

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.