Francien Regelink.
Volledig scherm
Francien Regelink. © Rv

"Ik had het idee dat iedereen naar me keek. Alsof ik daar opnieuw naakt stond"

SextingVanavond staat in 'Pano' het onderwerp sexting centraal. Dat er heel wat gevaren mee gemoeid zijn, bewijst het tragische verhaal van een vijftienjarige jongen uit Ninove. Hij stapte in juni uit het leven nadat hij op sociale media anderhalf jaar lang achtervolgd werd door een naaktfoto. Zijn dichte omgeving vertelt nu voor het eerst hoe het zo ver is kunnen komen. Ook Francien Regelink ondervond de zware gevolgen aan den lijve. "Als ik door de gang liep, had ik het idee dat iedereen naar me keek. Alsof ik daar opnieuw naakt stond", klinkt het.

8 reacties

 • skandar hussein

  3 jaar geleden
  ik ben volwassen, maar voor jongeren is het tegenwoordig écht wel aanpoten, waar ze op hun 10 jaar al klaargestoomd moeten zijn voor de, inderdaad, soms gevaarlijke 'samenleving'. Tegenwoordig ben je ronduit achterlijk als je geen gsm hebt en niet verder geweest bent naar brussel.
 • Jos Den Beste

  3 jaar geleden
  Er wordt veel te veel belang gehecht aan de hypocriete normen die onze maatschappij hanteert over naakt. Uiteindelijk zijn er maar 2 soorten mensen; man en vrouw. Het verschil zit hem echt niet in de details maar tussen de oren.
 • ivan aerts

  3 jaar geleden
  Domme dingen zou ik het niet noemen. Als je je vriendin of vriend kan plezieren hoeft deze dat niet openbaar te maken. Ik vind dat deze personen een deftige straf verdienen.
 • Hubert Wouters

  3 jaar geleden
  Zij hebben er zelf schuld aan. Zet uw naaktfoto's en uw privéleven niet online. Vergeet niet dat je geen enkele vriend hebt op sexhing, Facebook, Twitter en andere sociale media. Als je al ene goede en serieuze vriend hebt mag je al van veel geluk spreken. Zorg dat je slimmer bent in de toekomst.
 • Ineke Visser

  3 jaar geleden
  Tieners en domme beslissingen. Helaas kan je er niks aan doen. Was zelf ook zo dom.
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Opletten geblazen voor naalden in sluikstort in ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’
  Play
  De Vuilste Jobs van Vlaanderen

  Opletten geblazen voor naalden in sluikstort in ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’

 2. "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?
  Play
  Popquiz

  "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?