VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

“Ik ben klaar voor kindjes, en dat schrikt af”: maak kennis met de deelnemers van ‘Blind Getrouwd’

TVJong, kinderloos en op zoek naar de liefde, dat is wat alle kandidaten van het zevende seizoen van ‘Blind getrouwd’ met elkaar gemeen hebben. Al liggen hun levens en relatieverledens wel ver uit elkaar. Zo heeft de ene nog nooit een relatie gehad, waar de andere zeventien jaar lang met dezelfde persoon lief en leed deelde. Wij vroegen hen alvast de kleren van het lijf. “Die relatiebreuk anderhalf jaar geleden was echt zwaar.”

1 reactie

 • jean Pierre Menten

  3 maanden geleden
  Precies of er alleen kandidaten uit de provincie Antwerpen mogen meedoen. Ik zie 5 kandidaten. 4 uit Antwerpen en 1 uit Oost-Vlaanderen. Ik wacht op de resterende 3.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.