De Verraders
Volledig scherm
De Verraders © VTM

“Ik ben een verrader”: Loïc zorgt voor een plottwist van jewelste in ‘De Verraders’

TVOpschudding in ‘De Verraders’ maandagavond. Geen enkele bondgenoot werd vermoord en ook op de vraag wie de groep uit het kasteel zal verbannen, kregen de kijkers nog geen antwoord. Het spel nam immers een onverwachte wending en aan de basis van die plottwist lag niemand minder dan verrader Loïc. Hij verbaasde iedereen aan de ronde tafel met een mysterieus plan. “Ik ben een verrader”, klonk het plots. Waarna Loïc een speech begon die de bondgenoten én verrader Jamie-Lee helemaal in shock achterliet.

5 reacties

 • Sara Peeters

  8 maanden geleden
  Het is een spel en moet gespeeld worden. Jamie Lee doet dat uitstekend. Ze wordt door bijna niemand verdacht nu door Hannelore maar die haar euro valt veel te laat. Geweldig hoe ze Walter naar huis heeft gespeeld. Als hij de kans kreeg deed hij het ook. Een spel moet je spelen doe je thuis ook niet om te verliezen. Slimme tactiek van Loïc maar ik vrees dat ze hem niet gaan geloven. Spannend!
 • bjorn waegemans

  8 maanden geleden
  Jamie-Lee, heeft alles opgeblazen, maar ze dacht wel dat ze de koningin was, naïviteit is toch mooi op die leeftijd.
 • Marcel Noels

  8 maanden geleden
  Maureen zit alleszins er ook ver naast, want ze stemde 2 of 3 maal op Hannelore terwijl dit een bontgenoot is. Idem voor Niels die 100% zeker was dat Hannelore een verrader zou zijn. Eveneens heeft Walter duidelijk gelijk dat je beter een advocaat kunt vertrouwen dan een influencer. Er is maar 1 iemand die de juiste verraders wist aan te duiden en dat is Hannelore. Top gedaan meid. Zo blijkt een journaliste dan toch veel slimmer te zijn dan een influencer. Influencer
 • Frederik Groessens

  8 maanden geleden
  Die Jamie-Lee wou effe met de aandacht gaan lopen door dubbel spel te spelen en Walter Damen eruit te krijgen...de 'koningin' van de verraders zoals ze zelf zei...komaan mens, je hebt het spel van de verraders helemaal om zeep gehaald door zitten te stoken met Walter aan te duiden om jezelf meer in de aandacht te brengen...Typische social media/influencer move zeker? als ik maar in de aandacht sta.
 • Noella Baeten

  8 maanden geleden
  Ik weet dat het het een spel is , maar voor mij mag die Jamie-Lee er direct uitgegooid worden. Als je een pact sluit moet je je daar aan houden en niet iemand een mes in de rug steken.
 1. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.
 2. KIJK. Jens Dendoncker deelt gênant verhaal in ‘Even goeie vrienden’: “Ik vroeg de tandarts of ik mijn masker moest opzetten”
  Play
  TV

  KIJK. Jens Dendoncker deelt gênant verhaal in ‘Even goeie vrienden’: “Ik vroeg de tandarts of ik mijn masker moest opzetten”

  Dinsdagavond in ‘Even goeie vrienden’ nemen Liesa Naert en Francesco Planckaert het op tegen Hakim Chatar en Isabelle Van Hecke. Doorheen de quiz komen de kandidaten heel wat verhalen tegen van mensen die wel al eens iets doms of gênants hebben gedaan. Maar presentator Jens Dendoncker spant toch de kroon. Zo vertelt hij dat hij laatst bij de tandarts vroeg of hij zijn mondmasker moest opzetten, daar de arts dat ook deed. “Nee, want anders raak ik niet meer in je mondje, hè jongen.” In bovenstaande video is te zien hoe Jens daarop reageerde.
 3. Stream uzelf slim: deze internationale topreeksen zijn goed voor uw talenknobbel
  TV

  Stream uzelf slim: deze internatio­na­le topreeksen zijn goed voor uw talenknob­bel

  Is één van uw goede voornemens voor 2023 om een nieuwe taal te leren? Wat als wij u zouden zeggen dat u én kunt ontspannen én tegelijk het taalcentrum in uw brein kunt stimuleren door gewoon tv in een andere taal te kijken? Van een Koreaans-Japans taalbad in ‘Pachinko’ op Apple TV+ tot Interbellum-Duits in ‘Babylon Berlin’ op Streamz: hoog tijd om dat bingegedrag in iets nuttigs om te zetten!